IE Catch can kit pro 1,8T VW Golf GTI Škoda Octavia RS A3 Integrated Engineering IEBACA4

IE Catch can kit pro 1,8T VW Golf GTI Škoda Octavia RS A3 Integrated Engineering

Výrobce:Integrated Engineering

Kód:IEBACA4

V nabídce od:25.04.2014

Dostupnost produktuDodáme Vám do 21 ti dní

Cena s DPH:12 134

Cena bez DPH:10 028

IE se chopilo nelehkého úkolu a seskládalo nejpokročilejší Catch can kit pro motor 1,8T. Tato sada je postavena okolo prověřené přepážkové separační nádobě od IE, kterou doplňují opletené nylonové -10AN hadice, drobný hardware a další díly potřebné k bezproblémové instalaci. Tento kompletní kit odstraňuje seriový PCV systém a připojuje se přímo na ventilové víko a odvětrání klikové hřídele přes billet adaptéry. To vše dělá instalaci maximálně snadnou bez žádných dalších modifikací. Catch can se montuje na místo seriové relé krabičky, která se přemístí k tunelu s kabeláží pro hladkou montáž a perfektní vzhled. Kit obsahuje veškeré držáky, hadičky, drobné příslušenství a obrázkový návod k instalaci.

Tento kit využívá Integrated Engineering billet catch can s odvětráním do volného prostoru a nejmodernějším systémem přepážek. Tyto přepážky umožňují proudění par skr nádobku, při kterém se olejová emulze odlučuje do nádobky. Účinnost tohoto procesu je daleko větší jak u klasických catch tanků. Snadná servisovatelnost a demontáž je další předností, kterou oceníte. Vypouštění nečistot je snadné skrz mechanizmus na spodku nádoby. Přiložený vysocekvalitní filtr odvětrání dále pomůže udržet špinavé částic vně nádobky. Kit je anodisovaný do černé barvy, která je velice elegantní a má velkou zásluhu na stealth looku, který dále podtrhne Váš motorový prostor.

Vše co je potřeba k montáži je obsaženo v tomto kitu tak, aby byla instalace na motor 1,8T maximálně jednoduchá. Montáž je kdykoliv vratná, takže není problém v budoucnu IE Catch can demontovat a na jeho místo vrátit původní systém.

Přednosti:

Kompletní kit

Všechny komponenty jsou černé pro elegantní a nenápadný vzhled

Pletené nylonové vedení

Anodisované fitinky

Odstraňuje seriové poruchové gumové vedení

Vyrobené v USA

Součásti kitu:

Billet VTA catch can

Adaptér pro napojení do bloku motoru

Adaptér pro napojení na ventilové víko

Přesně padnoucí pletené hadice

Záslepka vyústění originálního odvětrání

Veškeré fitinky a drobné příslušenství potřebné k bezproblémové montáži


Firma pocházející ze Salt Lake City v USA začala jako výrobce performance produktů pro vozy VW/AUDI se zaměřením na zesílení přeplňovaných motorů, aby zvládly až extrémní výkony. Od té doby IE v tomto segmentu svými produkty nastolilo vysoké standardy kvality a spolehlivosti a rozšířilo své portfolio o kované ojnice, sportovní vačky, ventilové systémy a billet produkty. 


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00