APR Stage 1 444hp 504Nm chiptuning AUDI RS4 B7 4,2 V8 FSI DPP-4.2L-FSI-PS

APR Stage 1 444hp 504Nm chiptuning AUDI RS4 B7 4,2 V8 FSI

  • Audi
  • APR Stage 1 444hp 504Nm chiptuning AUDI RS4 B7 4,2 V8 FSI

Výrobce:APR Chiptuning

Kód:DPP-4.2L-FSI-PS

V nabídce od:10.10.2018

Dostupnost produktuSkladem více než 5 Ks

Cena s DPH:16 513

Cena bez DPH:13 647

APR s potěšením představuje ultimátní úpravu Řídící jednotky pro AUDI RS4 4,2 V8 FSI B7. Po měsících dlouhých nocí ladění a mnoho hodinách testování, znovu ladění a znovu testování přináší na trh úpravu Řídící jednotky špičkové úrovně. Díky rozsáhlému výzkumu a vývoji, APR přichází s výkonným upgradem sériové jednotky na úroveň Stage 1 bez ztráty jízdních vlastností a spolehlivosti. S touto úpravou můžete očekávat  velké zvýšení točivého momentu v nízkých a středních otáčkách, zlepšení reakcí na sešlápnutí plynu a hladší a výkonější průběh výkonu až k červenému poli omezovače.

APR Stage 1 úprava Řídící jednotky je precizně překalibrovaný motorový management, který upravuje časování předstihu a přesný poměr paliva a vzduchu ve válcích tak, aby se docílilo zvýšení výkonu s hladkým průběhem při zachování spolehlivosti jako by tak auto vyjelo už z továrny. APR úprava řídící jednotky byla vyvinuta, aby splňovala OEM a Tier 1 specifikace pro dodavatele motorových komponent, včetně kritérií pro namáhání dílů a výkonostních specifikací. Úprava je nabízena pro různé specifikace paliva, podle oktanového čísla, abyste vytěžili maximum z paliva, které máte dostupné ve vašem okolí. APR patentovaný systém EMCS vám dává možnost ovládat chod motoru dalšími funkcemi a možnostmi, které se nainstalovaly do Řídící jednotky.


Stage I úprava Řídící Jednotky

APR Stage I úprava řídící jednotky nezvýší pouze maximální výkon ve vysokých otáčkách na 444hp a 504Nm, ale zvýší i výkon ve středích otáčkách až o 24hp . APR Stage 1 úprava Řídící jednotky je jedna z nejlepších úprav v přepočtu ceny na každého přidaného koně pro motor 4,2 FSI, která mu dopřeje trochu více ostrosti, jakou by měl mít již z výroby aniž by se motor hnal ke svým limitům. S průběhem výkonu jako by byl z výroby a vylepšenými jízdními vlastnostmi vyplní APR Stage I úprava Řídíci jednotky slabší místo v jinak excelentním autě.


Platba a provední úpravy

Lze objednat a zaplatit předem bankovním převodem nebo přes PayPal a následně se jen domluvit na termínu úpravy nebo zaplatit hotově na místě při úpravě, v tom případě při placení zvolte platbu dobírkou. Po objednání budete kontaktováni a dohodne se termín úpravy, která bude provedena v prostorách naší prodejny na adrese Českobrodská 240, Běchovice, Praha 9, 19011


Homologace:

APR úpravy řídících jednotek (chiptuning) zatím nejsou homologované pro provoz na pozemních komunikacích dle homologace v rámci hromadné přestavby vozidel. Bohužel dle našeho názoru aktuální homologace nikterak neřeší kvalitu úprav, čehož mnozí slabší úpravci zneužívají. Většina APR úprav jsou v západních zemích jako je Německo homologovány, splňují emisní limity a schválení zde v ČR lehce brání legislativa. Nicméně i toto plánujeme do budoucna řešit. Nenechte se proto zmást a chtějte kvalitní úpravu. Zde máme naše REFERENCE


Přímé přeprogramování

APR DirectPort Programing: je patentovaná technologie, kdy každý distributor APR připojený k internetu má přístup k nejnovějším verzím softwaru. APR jako první přišlo s přímým přehráním programu do Řídící jednotky, které bez zbytečných zásahů do hardwaru auta a přidáváním dalších zařízení do složité a drahé elektroniky přehraje data v Řídící jednotce. Nemusí se tedy vyndavat Řídící jednotka z vozu.


Bezpečnost, záruka a vrácení peněz

Všechny APR úpravy Řídíci jednotky zahrnují doživotní záruku na nahraný software a kdykoliv se objeví nová verze softwaru, máte možnost přehrání nové verze bez dalších poplatků.

Všechny APR úpravy Řídíci jednotky zahrnují možnost vrácení originálního nastavení a peněz do 30ti dnů. Pokud budete z jakýchkoliv důvodů nespokojeni s touto úpravou, budou Vám vráceny peníze a vaše auto dostane zpět originální nastavení Řídící jednotky. 

Všechny APR úpravy jsou kódovány, aby nebylo možné jejich odcizení podvodnými společnostmi.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00