Forge Motorsport Chargecooler kit pro Audi RS6/RS7 FMCCRAD7

Forge Motorsport Chargecooler kit pro Audi RS6/RS7

Výrobce:Forge Motorsport

Kód:FMCCRAD7

V nabídce od:24.07.2019

Dostupnost produktuDodáme Vám do 10 ti dní

Cena s DPH:40 714

Cena bez DPH:33 648

Forge Motorsport Chargecooler radiator kit pro Audi RS6/RS7 (C7)

Moderní chiptuning dnes dokáže dostat z motoru velkou porci výkonu. Za určitých podmínek pak může být vozidlo vystaveno nasávání nedostatečně chlazeného vzduchu ovlivňujícího účinnost motoru a nakonec ztrátu výkonu. S ohledem na to společnost Forge Motorsport přináší svůj PolarCooler jako první pomocný chladící systém pro vozy Audi RS6/RS7 (C7) na trhu.

Vlastnosti Forge PolarCooler:

  • Zvýšení o více než 100% dodatečné chladící kapacity
  • PolarCooler zachovává původní radiator, ale vzduch je nejprve nasáván přes předsazený pomocný chladič
  • Toto provedení nemá žádné překážky, to jest kondenzátor, který by omezoval jeho účinnost a výkon.
  • Tato jedinečná konstrukce umožnila snížit vstupní teploty o 20 stupňů Celsia.
  • Standartní odvzdušňovací bod je zachován na originálním radiátoru.
  • Forge PolarCooler nemá žádnou další sběrnou nádrž, protože původní systém využívá jednosměrný ventil, který se otevírá pouze v případě poklesu hladiny vody, např. když se odpařuje.
  • Všechny chladící hadice Forge byly navrženy tak, aby obsahovaly speciální vnitřní vložku z modifikovaného silikonu známou jako Fluorosilikon.
  • Tato vložka znamená, že hadice jsou vhodné pro použití s moderními chladícími kapalinami s dlouhou životností, chladícími technologiemi Organic Acid Technology a olejovou mlhou.
  • Forge Polar Cooler je dodáván s veškerým potřebným vybavením včetně upravené nárazníkové příčky a silikonových hadic k dokončení instalace.

Forge Motorsport:

Za posledních 20 let se Forge vypracovalo na jednoho z nejpřednějších výrobců na poli produktů pro závodní, tuningová i běžná auta. Díky preciznímu zpracování a použití nejnovějších CNC obráběcích strojů vyrábí jedny z nejkvalitnějších produktů, jako Intercooler kity, palivové nádrže, kity sání, blow off ventily a další, na trhu. Vzhledem k těmto kvalitám a zkušenostem v oboru není překvapením, že Forge dodává své díly i některým týmům v soutěžích WRC, F1, Le Mans, ale třeba i přímo výrobcům automobilů, kteří je montují do seriových aut. S koupí produktů od Forge Motorsport si můžete být jisti, že kupujete kvalitní produkt. To dokládají i mnohačetné ocenění:


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00