Sportovní odcloněné sání MQB 2,0 TDI Škoda Octavia 5E RS, Golf 7 GTD, SEAT Leon Racingline Performance VWR12G70D

Sportovní odcloněné sání MQB 2,0 TDI Škoda Octavia 5E RS, Golf 7 GTD, SEAT Leon Racingline Performance

  • Audi
  • Sportovní odcloněné sání MQB 2,0 TDI Škoda Octavia 5E RS, Golf 7 GTD, SEAT Leon Racingline Performance

Výrobce:Racingline Performance

Kód:VWR12G70D

V nabídce od:09.10.2018

Dostupnost produktuSkladem

Cena s DPH:10 996

Cena bez DPH:9 088

VWR kity sání nahrazují restriktivní seriový sací trakt efektivním, vysocepropustným sáním chladného vzduchu se znovupoužitelným pěnovým filtrem.

VWR vzduchový filtr je vyroben z třívrstvé, propustné polyuretanové pěny s vysokými filtračními účinky pro ochránění motoru před nečistotami ze vzduchu a zároveň nesnižuje propustnost průchodu čistého vzduchu. Tento stejný materiál je používán týmy ve Formili 1, díky svým filtračním a vysokopropustným schopnostem.

Sání bylo vyvinuto ve velké Británii a na testovaných autech prokázalo své přednosti a oproti originálnímu filtru, kdy se zvýšil jak výkon a točivý moment v celém spektru otáček, tak se zlepšil náběh a reakce turbodmychadla a navíc se pozitivně změnil i zvukový projev, kdy je turbo lépe slyšet.

Maximálního efektu docílíte, pokud montáž tohoto sání spojíte s úpravou řídící jednotky na AWESOME Stage 1

Určení

Pro vozidla s motorem 2,0 TDI

Vlastnosti

VWR kit sání je tzv. Ram Air konstrukce, to znamená že vstup je spojen se seriovým otvorem pro přívod vzduchu v přední příčce a saje tak chladný vzduch z přední části vozu, kde se vzrůstající rychlostí dochází až k náporovému sání, což dále přispívá ke zvýšení výkonu. Vedro od horkého motoru je odcloněno krytem filtru, takže motor vždy saje studený vzduch z okolí auta. Silikonová hadice propojující filterbox s váhou vzduchu má v místech napojení tzv. schodový tvar, který umožňuje hladké proudění vzduchu bez nežádoucích turbulencí.

Vlastnosti sání, které je odvozeno ze závodního prostředí, poznáte již během první akcelerace. Černý hliníkový obal filtru pomáhá, v porovnání se seriovým fitrem, udržet vysoké hodnoty objemu nasávaného vzduchu a tím citelně zvýší výkon a zlepší reakce motoru. Při okamžitém puštění plynu uslyšíte také klasické odfouknutí "wošššh" turbodmychadla.

Volkswagen Racing

Britská firma, která pořádá šampionát koncernových vozů. Z těchto závodů jsou odvozené i performance díly, které jsou nyní k dostání i pro běžné modely, jako jsou sportovní sání, uložení motoru, podvozkové a výfukové systémy. 

Zakazníkům se také líbí


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00