Auto Finesse Caramics Paintwork Protection Kit keramická ochrana laku AF30737

Auto Finesse Caramics Paintwork Protection Kit keramická ochrana laku

Výrobce:Auto Finesse

Kód:AF30737

V nabídce od:26.03.2020

Dostupnost produktuSkladem

Cena s DPH:1 589

Cena bez DPH:1 313

Auto Finesse Caramics Paintwork Protection Kit keramická ochrana laku: Nejmodernejší keramický povlak na lak automobilu vyvinutý s důrazem na snadnost aplikace.

Maximální dlouhotrvající ochrana a lesk pro lak vozidla, který vydrží 12 měsíců. Caramics jsou keramické technologie, které se vážou na lak a nabízí bezkonkurenční mechanickou ochranu, odvod vody a nečistot a následné snadné čištění.

100% efektivita coatingu..
S řadou Caramics se právě Auto Finesse stává průkopníkem v snadnosti aplikace a v efektivitě v rámci skladování.  Jako první výrobce totiž nenabízí ochranu v klasickém balení malých lahviček, kdy jste prostě odkázáni na okamžitou spotřebu. Caramics Paintwork coating je napuštěn do utěrek a hermeticky uzavřen hned v osmi malých pytličkách, které vydrží mnohem déle ve 100% kondici. Zatímco u konkurenčních produktů nespotřebovaná ochrana zkrystalizuje přímo v balení, zbylý Caramics můžete bez problémů uskladnit a použít při následných korekcích, nebo při aplikaci na jiný vůz i třeba za několik měsíců či let.

Snadnost aplikace..
Caramics Paint Coating je zaměřen na nezvyklou snadnost aplikace, kterou zvládne opravdu každý. Žádný problém s nanášením, žádné zdlouhavé stírání. Díky naputěným utěrkám Vám odpadá starost o případnou nadměrnou spotřebu.

Bohatý obsah..
Caramics Paintwork kit neobsahuje jen keramickou ochranu a utěrky, ale i 2x 100 ml přípravku pro přípravu povrchu laku Auto Finesse Paint Prep Spray, díky kterému povrch dokonale připravíte a zrevidujete po leštění, či mytí. Dále v balení naleznete i ochranné nitrilové rukavice, Auto Finesse Sticker (samolepku) a důmyslný graficky zpracovaný instruktážní manuál.

Hmotnost: 0.5 kg

Cena za set.

O výrobci:
Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00