Forge Motorsport Kit sání pro Suzuki Swift Sport - leštěný hliník/černé hadice FMINDK32-AK

Forge Motorsport Kit sání pro Suzuki Swift Sport - leštěný hliník/černé hadice

  • Ostatní vozy
  • Suzuki
  • Forge Motorsport Kit sání pro Suzuki Swift Sport - leštěný hliník/černé hadice

Forge Motorsport Kit sání pro Suzuki Swift Sport 1.4 Turbo - Potrubí leštěný hliník / černé hadice

Forge Motorsport s potěšením představuje kit sání pro Suzuki Swift Sport ze své špičkové řady Hi-Flow! Při vývoji tohoto produktu byl kladen důraz na tři hlavní body:

  • Zvýšení výkonu a točivého momentu motoru
  • Zlepšení zvukového projevu motoru
  • Zlepšení vizuální stránky motorového prostoru

V průběhu testování neupraveného vozu bylo zjištěno, že originální Air Box s filtrem sání je náchylný k absorbování značného množství tepla z motorového prostoru. Děje se tak proto, že sání vzduchu do Air Boxu prochází těsně nad chladičem, který je velkým zdrojem tepla. Specialisté ve Forge Motorsport se proto rozhodli kompletně přepracovat systém sání vzduchu do motoru a původní umístění Air Boxu změnit. Řešení od Forge Motorsport nyní nasává vzduch z prostoru v předním nárazníku vozu a nevede okolo žádného výrazného zdroje tepla. Air Box od Forge Motorsport je uzavřený, vyrobený z uhlíkových vláken a uvnitř ukrývá filtr sání od specialistů z Pipercross. Zbytek kitu sání (potrubí a silikonové hadice) pak vede vzduch po chladné straně motorového prostoru a co nejdále od turbodmychadla, které je dalším velkým zdrojem tepla. Dohromady jako celek, pak toto řešení drží teplotu nasávaného vzduchu okolo 26oC oproti původním 39oC, jak je patrné z níže přiloženého grafu.

Při zátěžových zkouškách pak byl naměřen nárůst výkonu vozu o 8 koní a točivého momentu o 5Nm oproti sériovému vozu díky kitu sání od Forge Motorsport.

Pevné potrubí sání, které je součástí kitu lze objednat v povrchové úpravě - černý práškový lak nebo leštěný hliník.

Silikonové hadice, které jsou součástí kitu lze objednat v černé, červené nebo modré barvě.

V rozevíracím menu můžete vybrat vhodnou kombinaci variant, která nejvíce lahodí vašemu oku.

Forge Motorsport:

Za posledních 20 let se Forge vypracovalo na jednoho z nejpřednějších výrobců na poli produktů pro závodní, tuningová i běžná auta. Díky preciznímu zpracování a použití nejnovějších CNC obráběcích strojů vyrábí jedny z nejkvalitnějších produktů, jako Intercooler kity, palivové nádrže, kity sání, blow off ventily a další, na trhu. Vzhledem k těmto kvalitám a zkušenostem v oboru není překvapením, že Forge dodává své díly i některým týmům v soutěžích WRC, F1, Le Mans, ale třeba i přímo výrobcům automobilů, kteří je montují do seriových aut. S koupí produktů od Forge Motorsport si můžete být jisti, že kupujete kvalitní produkt. To dokládají i mnohačetné ocenění: 


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00