Auto Finesse Aqua Coat Hydrophobic rinse aid 1L křemičitý sealant AF28359

Auto Finesse Aqua Coat Hydrophobic rinse aid 1L křemičitý sealant

  • Porsche
  • Auto Finesse Aqua Coat Hydrophobic rinse aid 1L křemičitý sealant

Výrobce:Auto Finesse

Kód:AF28359

V nabídce od:26.03.2020

Dostupnost produktuSkladem

Cena s DPH:559

Cena bez DPH:462

Auto Finesse Aqua Coat 1L křemičitý sealant: Revoluční sealant ve spreji na bázi SiO2, který nabízí okamžitou ochranu během několika minut.

Auto Finesse představuje nejjednodušeji aplikovatelný coating na trhu. Po umytí postačí nastříkat na povrch a jednoduše opláchnout - hotovo.

Auto Finesse Aqua Coat splní nároky náročných uživatelů, kteří nehledají ochranu jen na týdny, ale na měsíce. Aqua Coat Hydrophobic rinse aid byl speciálně navržen tak, aby zajistil co nejlepší hydrofobní účinek. Samozřejmě bez ohledu na to, zda vaše auto má nebo nemá ochranný povlak.

Hlavním přínosem Aqua Coat je jeho univerzální charakter, který umožňuje použití na téměř každém vnějším povrchu vozidla. Dodá výborné samočisticí vlastnosti nejen laku, ale také plastovým nebo kovovým dílům, diskům kol nebo oknům.

Díky leskzintenzivňujícím přísadám nabízí Aqua Coat i atraktivní finiš, který nadchne každého uživatele.

Aqua Coat je tzv. ready to use. Tedy se dále neředí a je připraven rovnou k použití.

Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Aqua Coat patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Objem: 1000 ml

Hmotnost: 1.1 kg

Cena za 1ks

O výrobci:
Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!

Zakazníkům se také líbí


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00