Turboback výfuk PORSCHE Cayman 718 GTS 2.5T Milltek Sport - s katalyzátorem / bez rezonátoru / leštěné koncovky SSXPO139

Turboback výfuk PORSCHE Cayman 718 GTS 2.5T Milltek Sport - s katalyzátorem / bez rezonátoru / leštěné koncovky

  • Porsche
  • Turboback výfuk PORSCHE Cayman 718 GTS 2.5T Milltek Sport - s katalyzátorem / bez rezonátoru / leštěné koncovky

Turboback výfuk Milltek Sport pro PORSCHE Cayman 718 GTS 2.5T

Vyroben z kvalitní nerezové oceli, obsahuje první díl, který se napojuje již na turbodmychadlo, středový díl a vedení kolem zadní nápravy, který zakončují koncovky výfuku. Díky zvětšenému průměru vedení již od turbodmychadla a sportovnímu katalyzátoru má tento výfuk největší vliv na výkon vozu. Výfuk je až o 35% lehčí než originální, vyrobený z těžké oceli. Zlepšuje a zvýrazňuje zvuk motoru. Největší nárust výkonu a úbytek hmotnosti lze čekat ve spojení s úpravou řídící jednotky od APR.

Varianty:

Milltek Sport nabízí několik variant výfuku pro PORSCHE Cayman 718 GTS 2.5T, které se liší podle druhu koncovky výfuku. Všechny varianty obsahují sportovní katalyzátor a mají odstraněný rezonátor a zadní tlumič výfuku pro ostřejší zvukový projev.

1) Leštěné kulaté koncovky
2) Černé kulaté koncovky
3) Broušené titanové kulaté koncovky
4) Pálené titanové kulaté koncovky
5) Karbonové kulaté koncovky

Varianta:

Leštěné kulaté koncovky výfuku

Určení:

PORSCHE Cayman 718 GTS 2.5T (2016 - )

Druh:

Turboback výfuk - výfuk, který se napojuje přímo na turbodmychadlo. Díky zvětšenému průměru vedení již od turba a sportovnímu katalyzátoru (popřípadě bez katalyzátoru), lze získat z motoru maximální výkon. Zvýrazňuje zvukový projev, zlepšuje výkon motoru a díky nižší váze a jejímu lepšímu rozložení zlepšuje jízdní vlastnosti.

Vlastnosti:

Vyroben z nerezové oceli T304
Až o 35% lehčí jak originální výfuk s lepším rozložením hmotnosti příspívá k lepším jízdním vlastnostem.
Nízkotlaký systém. Po namontování reálný přírustek výkonu (Maximální přírustek ve spojení s prvním dílem a úpravou řídící jednotky Stage 1)
Zvýrazňuje zvuk motoru
Decentní design, který podtrhuje celkový vzhled automobilu

Milltek Sport:

Britská firma s více jak 30ti letou praxí na poli výroby a vývoje těch nejkvalitnějších výfukových systému. Výfuky Milltek se vyznačují užitím nejkvalitnější T304 nerezové oceli, použitím nejmodernějších výrobních technologií a hlavně díky zvětšenému průměru potrubí a free flow designu i reálnými přírustky výkonu za doprovodu zlepšené zvukové kulisy bez nežádoucího dunění.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00