Forge Motorsport Kit karbonového sání pro Audi Cupra Seat Škoda VW s motory 2.0 TSI EVO FMINDK40-EVO

Forge Motorsport Kit karbonového sání pro Audi Cupra Seat Škoda VW s motory 2.0 TSI EVO

  • Seat/Cupra
  • Ateca
  • Motor
  • Forge Motorsport Kit karbonového sání pro Audi Cupra Seat Škoda VW s motory 2.0 TSI EVO

Výrobce:Forge Motorsport

Kód:FMINDK40-EVO

V nabídce od:06.11.2022

Dostupnost produktuDodáme Vám do 10 ti dní

Cena s DPH:25 643

Cena bez DPH:21 193

Forge Motorsport Kit karbonového sání pro Audi / Cupra / Seat / Škoda / VW 2.0 TSI EVO

Tato sada sání prochází celou šířkou panelu masky a obsahuje hranu, která se elegantně zasouvá pod panel přívodu vzduchu, aby zajistila, že veškerý studený vzduch z přední části vozidla proudí do sacího traktu bez vlivu sálajícího tepla v motorovém prostoru. Během testování bylo zjištěno, že se tím výrazně zvýšil průtok vzduchu a snížila se teplota vstupního vzduchu (IAT).

Teplota a objem vzduchu přiváděného do motoru vašeho vozidla, který je stlačován turbodmychadlem, má lepší vliv na výkon, když je chladný, protože může motoru poskytnout více kyslíku (hustší vzduch), a tím zlepšit spalování v každém válci. Kromě toho se regulací a snížením teploty vzduchu také zvyšuje spolehlivost motoru tím, že se udržují poměry AFR (Air Fuel Ratios) v každém válci na bezpečné úrovni; což zase může zvýšit výkon motoru díky chladnějšímu vzduchu. Ve válci pak vzniká větší ráz (za předpokladu, že je přidáno správné množství paliva) - a tím dochází ke zvýšení výkonu a točivého momentu. Během dyno zkoušek bylo naměřeno navýšení výkonu o 5,5k a 20Nm na sériovém voze.

Stojí za zmínku, že tato sada sání nabízí motoru EA888 EVO obrovské množství vzduchu, což je nutnost pro každého, kdo chce zvýšit výkon svého vozu při úpravě na stage 1, stage 2 a další. Nejenže získáte vyšší výkon, ale kit sání také zlepší zvuk motoru; zejména při zvýšení tlaku, a naši testeři produktu také zaznamenali citlivější reakci na plyn.

Sadu lze objednat s bavlněným filtrem nebo pěnovým filtrem Forge.

Kompatibilní vozy:

AUDI S3 (8Y)
CUPRA Ateca
CUPRA Formentor
CUPRA Leon (KL1)
ŠKODA Octavia RS MkIV
VW Golf Mk8 GTI / R

Video:

Forge Motorsport:

Za posledních 20 let se Forge vypracovalo na jednoho z nejpřednějších výrobců na poli produktů pro závodní, tuningová i běžná auta. Díky preciznímu zpracování a použití nejnovějších CNC obráběcích strojů vyrábí jedny z nejkvalitnějších produktů, jako Intercooler kity, palivové nádrže, kity sání, blow off ventily a další, na trhu. Vzhledem k těmto kvalitám a zkušenostem v oboru není překvapením, že Forge dodává své díly i některým týmům v soutěžích WRC, F1, Le Mans, ale třeba i přímo výrobcům automobilů, kteří je montují do seriových aut. S koupí produktů od Forge Motorsport si můžete být jisti, že kupujete kvalitní produkt. To dokládají i mnohačetné ocenění:


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00