Forge Motorsport Blow off ventil BOV kit pro vozy Audi Seat Škoda VW s motorem 1.5 TSI - černá FMDV22-K

Forge Motorsport Blow off ventil BOV kit pro vozy Audi Seat Škoda VW s motorem 1.5 TSI - černá

  • Forge Motorsport Blow off ventil BOV kit pro vozy Audi Seat Škoda VW s motorem 1.5 TSI - černá

Výrobce:Forge Motorsport

Kód:FMDV22-K

V nabídce od:19.10.2019

Dostupnost produktuDodáme Vám do 10 ti dní

Cena s DPH:8 784

Cena bez DPH:7 259

Forge Motorsport Blow off ventil pro vozy Audi Seat Škoda VW s motorem 1.5 TSI - černá hadice

Kompletní sada Blow Off ventilu pro koncernové vozy s přeplňovanými motory 1.5TSI značenými DAD, DADA a DACA. Vzhledem k tomu, že vozy s motorem 1.5TSI nedisponují Blow Off ventilem, vyvinulo Forge Motorsport vlastní sadu otevřeného dvoupístkového Blow Off ventilu. Montáž této sady pro vás spojuje hned několik výhod. Získate typický zvukový doprovod při odfouknutí přebytečného tlaku ventilem, ale také rychlejší reakce na plyn při přeřazování, protože instalace Blow Off ventilu pomáhá eliminovat tzv. turbodíru.

Sada obsahuje také náhradu plastové sací trubky, která v motorovém prostoru špatně odolává vysokým teplotám. Jak je již zvykem, vše bylo důkladně otestováno a při instalaci Blow Off ventilu od Forge Motorsport, se nemusíte obávat falešných chybových hlášek od řídící jednotky.

Silikonová hadice, která je součástí kitu je k dostání v černé, červené nebo modré barvě. Součástí kitu je vše potřebné pro jeho snadnou instalaci.

Forge Motorsport:

Za posledních 20 let se Forge vypracovalo na jednoho z nejpřednějších výrobců na poli produktů pro závodní, tuningová i běžná auta. Díky preciznímu zpracování a použití nejnovějších CNC obráběcích strojů vyrábí jedny z nejkvalitnějších produktů, jako Intercooler kity, palivové nádrže, kity sání, blow off ventily a další, na trhu. Vzhledem k těmto kvalitám a zkušenostem v oboru není překvapením, že Forge dodává své díly i některým týmům v soutěžích WRC, F1, Le Mans, ale třeba i přímo výrobcům automobilů, kteří je montují do seriových aut. S koupí produktů od Forge Motorsport si můžete být jisti, že kupujete kvalitní produkt. To dokládají i mnohačetné ocenění:


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00