Autobrite DB2 profi detailingová brašna AB-db2bag

Autobrite DB2 profi detailingová brašna

  • Autobrite DB2 profi detailingová brašna

Výrobce:Autobrite

Kód:AB-db2bag

V nabídce od:18.12.2018

Dostupnost produktuSkladem více než 5 Ks

Cena s DPH:1 119

Cena bez DPH:925

Autobrite DB2 Large Detailing Bag
Velký brácha je tu!
Autobrite DB2 je profesionální detailingová brašna schopná pojmout kompletní výbavu každého detailera včetně dlouhých DA nebo rotačních leštiček, kotoučů, vosků, štětců, přípravků v lahvích a mnoho dalšího. DB2 nabízí celkem 25 různě velkých kapes umístěných buď zevnitř nebo zvenku brašny a můžete ji naplnit až do váhy celých 30 Kg!
Brašna disponuje pevným dnem vyrobeným z tvrzeného plastu, které poskytuje pevnou konstrukci a bezpečnou ochranu uskladněných přístrojů a přípravků. Z horní strany najdete kvalitní zip, po jehož rozepnutí se brašna otevře v rámci celé plochy a tím pádem dostanete perfektní přehled na jejím kompletním obsahem. Komfortní přenos zajišťuje bytelné plastové madlo a nastavitelný popruh na rameno s vycpávkou. Spodní strana je stejně jako u verze DB1 opatřena plastovými protiskluzovými nožičkami.
Brašna DB2 je perfektní volbou pro profesionální detailery i hobby nadšence, kteří na svých cestách využijí kompletní detailingový arzenál.

• Vyrobeno z odolného materiálu s tvrzeným dnem
• 25 různě velkých kapes pro Autobrite produkty
• Centrální zip pro rychlý přístup a kompletní přehled nad obsahem
• Nosnost až 30 Kg
• Rozměry 420x300x250 mm

Obsah balení:
1x profesionální detailingová brašna DB2

O výrobci:
?

Autobrite Direct je firma založená roku 2005 v Anglii profesionálním detailerem Markem Mossem zabývající se výrobou kvalitní autokosmetiky a příslušenství pro detailing. Firma disponuje vlastním vývojovým centrem, kde vyvíjí produkty na míru daným požadavkům a pečlivým testováním je tak schopna dosáhnout těch nejlepších výsledků. Široká nabídka produktů Autobrite Direct obsahuje vše od proslulého rozprašovače aktivní pěny HD Foam Lance přes kvalitní Dual Action leštičky, mikrovláknové utěrky, sušící ručníky až po nespočet autokosmetiky jako aktivní pěny, autošampony, detailery, sealanty, vosky a mnoho dalšího.
Z nabídky Autobrite Direct si vybere každý - jak běžný uživatel, tak profesionální detailer!
Autobrite Direct - because looks is everything.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00