Autobrite Leather Cleanse 500ml AB-leathercleanse500

Autobrite Leather Cleanse 500ml

  • Autobrite Leather Cleanse 500ml

Výrobce:Autobrite

Kód:AB-leathercleanse500

V nabídce od:15.10.2018

Dostupnost produktuSkladem

Cena s DPH:305

Cena bez DPH:252

Autobrite Leather Cleanse 500ml
Cleanse je bezpečný, pH neutrální, čistič kůže a kožených potahů, který zbavuje delikátní povrch nečistot, skvrn od jídla, make-upu, oblečení a dalších nepříjemností. Čistící činidla obsažená v přípravku Cleanse se dostatečně hluboko vsáknou do struktury kůže a zbaví i hůře odstranitelných nečistot tak, že zanechají kožený povrch perfektně čistý a nepoškozený. Cleanse je vhodný pro kožené čalounění všech typů vozů od moderních až po veterány. Cleanse je rovněž používán jako primární čistič kožených potahů v liverpoolské továrně Land Rover!
Čistič Cleanse doporučujeme použít v kombinaci s impregnací kůže Revive.

• Šetrná eliminace i hůře odstranitelných nečistot z kožených povrchů
• Vhodné pro všechny typy kožených čalounění
• Jednoduchá aplikace
• pH neutrální

Obsah:
500ml

Návod k použití:
• Lehce znečištěné povrchy - Nastříkejte přípravek na čistou mikrovláknovou utěrku a poté jemně, a pouze v jednom směru, stírejte nečistoty z koženého povrchu. Po vyčištení povrch dosušte čistou mikrovláknovou utěrkou nebo ručníkem.
• Těžce znečištěné povrchy - Použijte jeden z detailingových štětců nebo kartáč na kůži, lehce nastříkejte přípravek přímo na kožený povrch a mezi štětiny kartáče a krouživými pohyby kartáčem jej zapracujte do kůže. Uvolněné nečistoty stírejte mikrovláknovou utěrkou a pokračujte než budete spokojeni se vzhledem kůže. Zbylý přípravek setřete mikrovláknovou utěrkou a dosušte čistý povrch.

O výrobci:
?

Autobrite Direct je firma založená roku 2005 v Anglii profesionálním detailerem Markem Mossem zabývající se výrobou kvalitní autokosmetiky a příslušenství pro detailing. Firma disponuje vlastním vývojovým centrem, kde vyvíjí produkty na míru daným požadavkům a pečlivým testováním je tak schopna dosáhnout těch nejlepších výsledků. Široká nabídka produktů Autobrite Direct obsahuje vše od proslulého rozprašovače aktivní pěny HD Foam Lance přes kvalitní Dual Action leštičky, mikrovláknové utěrky, sušící ručníky až po nespočet autokosmetiky jako aktivní pěny, autošampony, detailery, sealanty, vosky a mnoho dalšího.
Z nabídky Autobrite Direct si vybere každý - jak běžný uživatel, tak profesionální detailer!
Autobrite Direct - because looks is everything.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00