APR IS38 úprava řídící jednotky chiptuning Škoda Octavia 3 RS 2,0 TSI DPP-2.0T-MQB-STG-IS38

APR IS38 úprava řídící jednotky chiptuning Škoda Octavia 3 RS 2,0 TSI

  • Škoda
  • APR IS38 úprava řídící jednotky chiptuning Škoda Octavia 3 RS 2,0 TSI

Výrobce:APR Chiptuning

Kód:DPP-2.0T-MQB-STG-IS38

V nabídce od:03.11.2015

Dostupnost produktuSkladem více než 5 Ks

Cena s DPH:28 844

Cena bez DPH:23 838

APR s potěšením představuje ultimátní kalibraci Řídící jednotky pro použití originálního "Golf R / S3" turbodmychadla IHI IS38 pro VW Golf GTI/AUDI A3 a Škodu Octavia RS!

APR IS38 úprava řídící jednotky je navrhnuta pro použití se seriovým turbodmychadlem z VW Golf 7 R / AUDI S3 / SEAT Leon Cupra pro vozidla VW Golf 7 GTI, Škoda Octavia RS a AUDI A3. Úprava produkuje asfalt trhajících 387 koní za použití 98 oktanového paliva a přes 400 koní pri použití APR E85 Flexifuel úpravy (v přípravě). Úprava je dostupná s nižším maximálním výkonem i pro seriový první díl výfuku. Po úpravě můžete očekávat bleskově rychlé reakce s hladkou denní použitelností a s výkonem v širokém spektru otáček, který je dostupný až k omezovači.

Za použití několika vozidel testovaných ve všech koutech světa, včetně APR vlastního vývojového vozu, strávil tým APR kalibračních inženýrů půl roku laděním nové řídící jednotky Simos 18 až téměř k dokonalosti, aby mohla hladce spolupracovat s novým IS38 turbodmychadlem. Všechny kritické aspekty platformy těchto nových vozidel byly vzaty v úvahu a monitorovány prostřednictvím vlastních diagnostických nástrojů, které dokáží monitorovat veškeré hodnoty s přesností a datovou propustností daleko nad rámec toho, co je běžné v tomto průmyslu. Díky správnému naladění motorových map si řídící jednotka motoru plně rozumí s nově přidaným turbodmychadlem a pracuje tak zcela správně. To se odráží v hladkém nástupu točivého momentu s jeho plochým průběhem v širokém pásmu otáček, potlačení surgování turbodmychadla, předejetí dosažení limitů originální palivové soustavy a snížení zatížení pro seriovou převodovku. Časování vačkových hřídelí a zdvih ventilů jsou optimalizovány tak, aby pomohly turbodmychadlu v jeho brzkém náběhu a zároveň ho  nelimitovaly ve vyšších otáčkách. Podle různých provozních režimů byly lambdasonda, předstih zapalování, požadovaný točivý moment, tlak turbodmychadla a další hodnoty pečlivě optimalizovány pro maximální výkon, aniž by se uchyovalo k riskantním kalibračním zkratkám.


APR IS38 výkon:

Pro zákazníky nabízíme tři varianty úprav. Jednu slabší pro ty, kteří chtějí zachovat seriový výfuk a vůbec celkovou seriovost, dále verzi která využívá plný potenciál tohoto motoru za pomoci dalších podpůrných dílů, kde je vyžadován minimálně APR první díl výfuku a důrazně doporučeny jsou další díly jako APR Intercooler a APR sportovní sání, aby se docílilo maximálního udávaného výkonu. 

Výkonová křivka slabší verze určené pro seriový výfuk a 95 oktanový benzín:

Výkonová křivka slabší verze určené pro seriový výfuk a 98 oktanový benzín:

Výkonová křivka silnější verze určené pro APR první díl výfuku a 95 oktanový benzín:

Výkonová křivka silnější verze určené pro APR první díl výfuku a 98 oktanový benzín:

APR IS38 kalibrační shrnutí


*maximální zvýšení výkonu je porovnáno na základě měření seriových hodnot APR a ne hodnot udávaných VW
*Měřeno na APR vlastním Dynapack Dynamometru na US 2014 VW Golf MK7 GTI DSG, za použití SAEJ1349 korekce a zprůměrování několika měření. Výsledky se můžou lišit podle klimatických podmínek, jiných druhů převodovek, kondice auta, teploty, kvality paliva, druhy výkonové brzdy a jejího nastavení a díky dalším vlivům.


V současné době jsme počtem úprav největšími úpravci těchto motorů v ČR. Díky podpoře, kterou našim zákazníkům nabízíme, zatím žádný z nich nepřišel o záruku, i když již řešili servisní i záruční úkony. Pro více informací nás kontaktujte na: prodej@autowerks.cz

Napsali o našich úpravách:

Autoforum.cz - Tohle je nejsilnější Škoda Octavia III RS, má 329 koní na brzdě

TopSpeed.sk - Videotest Škoda Octavia RS350 APR


Doporučené další úpravy:

APR IS38 úprava je určena pro originální turbodmychadlo IHI IS38, které musí být instalováno v autě:

1) IHI IS38 originální nové turbodmychadlo

Doporučené další úpravy:

V případě, že si od nás necháte upravit Řídící jednotku pro toto turbodmychadlo na jinak seriovém autě a do budoucna budete plánovat dosazení APR 1. dílu výfuku (APR Cast Downpipe System), pak budete mít možnost upgradu Vaší řídící jednotky pro tento výfuk zdarma.

1) APR Cast Downpipe System

2) APR Karbonové sání

3) APR Intercooler kit


Určení

* Důležitá poznámka. VW AG vypouští mnoho řídících jednotek s rozdílnými kódy a revizemi softwaru. Vzhledem k tomuto množství mohou být zpočátku úpravy pro některé řídící jednotky nedostupné. Zdali je software již uzpůsoben i pro Vaší řídící jednotku, můžete zjistit kontaktováním nebo navštívením kteréhokoliv APR dealera.


Platba a provední úpravy

Lze objednat a zaplatit předem bankovním převodem nebo přes PayPal a následně se jen domluvit na termínu úpravy nebo zaplatit hotově na místě při úpravě, v tom případě při placení zvolte platbu dobírkou. Po objednání budete kontaktováni a dohodne se termín úpravy, která bude provedena v prostorách naší prodejny na adrese Českobrodská 240, Běchovice, Praha 9, 19011


Homologace:

APR úpravy řídících jednotek (chiptuning) zatím nejsou homologované pro provoz na pozemních komunikacích dle homologace v rámci hromadné přestavby vozidel. Bohužel dle našeho názoru aktuální homologace nikterak neřeší kvalitu úprav, čehož mnozí slabší úpravci zneužívají. Většina APR úprav jsou v západních zemích jako je Německo homologovány, splňují emisní limity a schválení zde v ČR lehce brání legislativa. Nicméně i toto plánujeme do budoucna řešit. Nenechte se proto zmást a chtějte kvalitní úpravu. Zde máme naše REFERENCE


Přímé přeprogramování

APR DirectPort Programing: je patentovaná technologie, kdy každý distributor APR připojený k internetu má přístup k nejnovějším verzím softwaru. APR jako první přišlo s přímým přehráním programu do Řídící jednotky, které bez zbytečných zásahů do hardwaru auta a přidáváním dalších zařízení do složité a drahé elektroniky přehraje data v Řídící jednotce. Nemusí se tedy vyndavat Řídící jednotka z vozu.


Bezpečnost, záruka a vrácení peněz

Všechny APR úpravy Řídíci jednotky zahrnují doživotní záruku na nahraný software a kdykoliv se objeví nová verze softwaru, máte možnost přehrání nové verze bez dalších poplatků.
 

Všechny APR úpravy Řídíci jednotky zahrnují možnost vrácení originálního nastavení a peněz do 30ti dnů. Pokud budete z jakýchkoliv důvodů nespokojeni s touto úpravou, budou Vám vráceny peníze a vaše auto dostane zpět originální nastavení Řídící jednotky

Všechny APR úpravy jsou kódovány, aby nebylo možné jejich odcizení podvodnými společnostmi.

 

 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00