APR Stage 1 190hp 305Nm chiptuning Škoda Octavia Superb Yeti 1,8 TSI DPP-1.8TSI-PS

APR Stage 1 190hp 305Nm chiptuning Škoda Octavia Superb Yeti 1,8 TSI

  • Škoda
  • APR Stage 1 190hp 305Nm chiptuning Škoda Octavia Superb Yeti 1,8 TSI

Výrobce:APR Chiptuning

Kód:DPP-1.8TSI-PS

V nabídce od:17.12.2013

Dostupnost produktuSkladem více než 5 Ks

Běžná prodejní cena:14 215

Sleva:10%

Cena s DPH:12 793

Cena bez DPH:10 573

APR představuje tuningový program pro motor 1,8 TSI Valve lift 160hp, který se nachází v AUDI A3 a TT, VW Passat, SEAT Leon, SEAT Altea, Škoda Octavia, Škoda Superb, Škoda Yeti a dalších.

APR s potěšením představuje ultimátní úpravu Řídící jednotky pro motor 2,0 TSI. Po měsících dlouhých nocí ladění a mnoho hodinách testování, znovu ladění a znovu testování přináší na trh úpravu Řídící jednotky špičkové úrovně. Díky rozsáhlému výzkumu a vývoji, APR přichází s výkonným upgradem sériové jednotky na úroveň Stage 1 bez ztráty jízdních vlastností a spolehlivosti. S touto úpravou můžete očekávat  velké zvýšení točivého momentu v nízkých a středních otáčkách, zlepšení reakcí na sešlápnutí plynu a hladší a výkonější průběh výkonu až k červenému poli omezovače.

APR Stage 1 úprava Řídící jednotky je precizně překalibrovaný motorový management, aby se docílilo zvýšení výkonu s hladkým průběhem při zachování spolehlivosti jako by tak auto vyjelo už z továrny. APR úprava řídící jednotky byla vyvinuta, aby splňovala OEM a Tier 1 specifikace pro dodavatele motorových komponent, včetně kritérií pro namáhání dílů a výkonostních specifikací. Úprava je nabízena pro různé specifikace paliva, podle oktanového čísla, abyste vytěžili maximum z paliva, které máte dostupné ve vašem okolí. APR patentovaný systém EMCS vám dává možnost ovládat chod motoru dalšími funkcemi a možnostmi, které se nainstalovaly do Řídící jednotky.


APR Stage I výkon

Základní úprava

- Úprava je dostupná v několika verzích podle oktanového čísla benzínu, který máte v okolí. Podporovány jsou 95, 98 a 104 oktanové paliva.

- Nenechte se zmást slabšími úpravci. Úprava softwaru DSG převodovky není v případě APR úpravy výkonu nutná, aby se dosáhlo udávaných hodnot výkonu a točivého momentu.


Určení:


Další funkce APR Úprav

Kromě vylepšení výkonu a točivého momentu, inženýři u APR byly schopni, díky dalšímu dolaďování, zrychlit čas při akceleraci. Zmenšílo se zpoždění zapalování, které vedlo k lepší odezvě od pedálu, aniž by se ovlivnila jeho citlivost.

 APR úprava Řídící jednotky zvyšuje omezovač rychlosti tak, aby Vás neomazoval při bleskových průjezdech na závodních okruzích nebo na dálnicích, kde by Vás tento limiter mohl dosti omezovat a kazit Vám tak Vaší zábavu.

 APR úprava řídící jednotky bere veliký zřetel na několik parametrů spojených se spotřebou paliva, zvláště pak v režimu jízdy po dálnicích nebo při pomalejší jízdě. V závislosti na kvalitě paliva a Vašem jízdním stylu můžete očekávat mírné snížení spotřeby.


APR EMCS programy a vlastnosti

 APR patentovaný systém EMCS, Enhanced Modular Chipping System přináší možnost výběru programů a funkcí pro Vaší seriovou Řídící jednotku, bez nutnosti dokupování dalšího externího zařízení. Ostatní společnosti se pokusily napodobit EMCS neohrabanými přídavnými přepínacími zařízeními, které pouze nahrazují nebo násobí části základního nastavení. Nicméně EMCS má schopnost kompletně přepsat celý kód řídících map, takže každá mapa má kompletní sadu precizního nastavení. APR EMCS funkce a programy je možné aktivovat jednoduše skrze páčku ovládání tempomatu, přičemž tato páčka bude stále sloužit jako ovladač tempomatu.

Přepínání programů: dovolí uživateli měnit čtyři různé nastavení motoru a funkce, bez nutnosti míti externí hardware

Seriové nastavení: Vybráním seriového nastavení, je řídící jednotka resetována do původního továrního nastavení. Motor tak pojede přesně tak, jako před úpravou APR

APR výkonové mapy: APR nabízí možnost nastavení na konkrétní paliva, od běžných premiových až po závodní benzín. Každé nastavení je kompletně překalibrováno tak, aby maximálně využilo danné oktanové specifikace paliva

APR Valet mode: Tento ekonomický mód od APR chrání Vaše vozidlo, aby se z něj nestala nákladná hračka pro výjmečné osoby. Aktivováním tohoto módu se sníží výkon, maximální otáčky i maximální rychlost

Fault Code Erase: Tato schopnost dovolí uživateli smazání a resetování chybových hlášek a adaptací Řídící jednotky bez nutnosti použití speciálních zařízení.

Security Lockout: Možnost uzamknutí jednotky předejde zneužití APR EMCS funkcí neautorizovanou osobou. Pokud je tato funkce zapnuta, EMCS nebude viditelná dokud se nevyvolá zadáním 2-4 místného hesla.

Anti-Theft: Pokud je aktivováný, tak Anti-Theft znefunkční startér a to i když je originální klíč v zapalování. Vozidlo tak bude znehybněno do doby, než se zadá bezpečnostní 2-4 místné heslo.


APR Mobile

APR Mobile je jednoduchá a výkonná mobilní aplikace, která posouvá tuningové úpravy zase u kus dále.

APR Mobile aplikace se instaluje na mobilní chytré telefony, tablety a další zařízení, které má možnost bezdrátového připojení k Řídící jednotce motoru. Jakmile jste připojení, můžete snadno měnit nastavení a funkce APR EMCS. Můžete si měnit nahrané programy, zobrazit chybové hlášky a mazat je, nalogovat data z Řídící jednotky v reálném čase a s vysokou datovou propustností. To jsou vše možnosti, které nenajdete nikde jinde na trhu než u APR. Aplikace slouží také k dostávání nejnovějších zpráv od APR, k vyhledání nejbližšího dealera APR a k prohlížení historie logování motoru.


Ochrana proti krádeži

 


Platba a provední úpravy

Lze objednat a zaplatit předem bankovním převodem nebo přes PayPal a následně se jen domluvit na termínu úpravy nebo zaplatit hotově na místě při úpravě, v tom případě při placení zvolte platbu dobírkou. Po objednání budete kontaktováni a dohodne se termín úpravy, která bude provedena v prostorách naší prodejny na adrese Českobrodská 240, Běchovice, Praha 9, 19011


Homologace:

APR úpravy řídících jednotek (chiptuning) zatím nejsou homologované pro provoz na pozemních komunikacích dle homologace v rámci hromadné přestavby vozidel. Bohužel dle našeho názoru aktuální homologace nikterak neřeší kvalitu úprav, čehož mnozí slabší úpravci zneužívají. Většina APR úprav jsou v západních zemích jako je Německo homologovány, splňují emisní limity a schválení zde v ČR lehce brání legislativa. Nicméně i toto plánujeme do budoucna řešit. Nenechte se proto zmást a chtějte kvalitní úpravu. Zde máme naše REFERENCE


Cena


Přímé přeprogramování

APR DirectPort Programing: je patentovaná technologie, kdy každý distributor APR připojený k internetu má přístup k nejnovějším verzím softwaru. APR jako první přišlo s přímým přehráním programu do Řídící jednotky, které bez zbytečných zásahů do hardwaru auta a přidáváním dalších zařízení do složité a drahé elektroniky přehraje data v Řídící jednotce. Nemusí se tedy vyndavat Řídící jednotka z vozu.


Bezpečnost, záruka a vrácení peněz

Všechny APR úpravy Řídíci jednotky zahrnují doživotní záruku na nahraný software a kdykoliv se objeví nová verze softwaru, máte možnost přehrání nové verze bez dalších poplatků.
 

Všechny APR úpravy Řídíci jednotky zahrnují možnost vrácení originálního nastavení a peněz do 30ti dnů. Pokud budete z jakýchkoliv důvodů nespokojeni s touto úpravou, budou Vám vráceny peníze a vaše auto dostane zpět originální nastavení Řídící jednotky

Všechny APR úpravy jsou kódovány, aby nebylo možné jejich odcizení podvodnými společnostmi.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00