APR Stage 1 2,0 TDI Škoda Octavia Superb Yeti Karoq DPP-2.0TDI-PS

APR Stage 1 2,0 TDI Škoda Octavia Superb Yeti Karoq

  • Škoda
  • APR Stage 1 2,0 TDI Škoda Octavia Superb Yeti Karoq

Výrobce:APR Chiptuning

Kód:DPP-2.0TDI-PS

V nabídce od:02.02.2014

Dostupnost produktuSkladem více než 5 Ks

Běžná prodejní cena:11 639

Sleva:10%

Cena s DPH:10 475

Cena bez DPH:8 657

APR úpravy řídících jednotek jsou nyní dostupné pro celou řadu dieselových motorů. 

APR úprava řídící jednotky motoru je nejefektivnější modifikace auta v poměru pořizovací ceny a přidaného výkonu u motorů TDI. Tyto úpravy dramaticky zvýší jak výkon, tak i točivý moment motoru, čímž získáte mnohem rychlejší a zábavnější vůz. Zlepšení je možné skrze APR optimalizaci seriové řídící jednotky vozu tak, aby se využil plný potenciál motoru. Úprava se nahrává do seriové řídící jednotky skrze OBD-II zásuvku, řídící jednotka se tedy nemusí fyzicky rozebírat.


Podporované motory:

APR má naladění pro širokou škálu motorů TDI (viz seznam), které jsou montovány do různých vozů. Pokud jste nenalezli motor, který je ve vašem vozu, tak nám napište a třeba budeme mít řešení i pro Vás.


APR Stage 1:

APR stage 1 je první krok k dosažení vyššího výkonu a točivého momentu. Tato základní úprava nevyžaduje žádné další komponenty a přitom zprostředukuje vysoký nárůst výkonu. Pro ty, kteří chtějí ještě trochu výkonu, úpravy jako Sportovní sání, lepší intercooler nebo catback výfuk, je možné dosadit bez nutnosti dalšího dolaďování.


Seznam podporovaných motorů a výkonová tabulka

Motor si můžete vyhledat dle kódu motoru. Tento údaj najdete ve velkém technickém průkazu nebo na štítku na motoru.


Další funkce APR Úprav

Kromě vylepšení výkonu a točivého momentu, inženýři u APR byly schopni, díky dalšímu dolaďování, zrychlit čas při akceleraci. Zmenšílo se zpoždění zapalování, které vedlo k lepší odezvě od pedálu, aniž by se ovlivnila jeho citlivost.

 APR úprava Řídící jednotky zvyšuje omezovač rychlosti tak, aby Vás neomazoval při bleskových průjezdech na závodních okruzích nebo na dálnicích, kde by Vás tento limiter mohl dosti omezovat a kazit Vám tak Vaší zábavu.

 APR úprava řídící jednotky bere veliký zřetel na několik parametrů spojených se spotřebou paliva, zvláště pak v režimu jízdy po dálnicích nebo při pomalejší jízdě. V závislosti na kvalitě paliva a Vašem jízdním stylu můžete očekávat mírné snížení spotřeby.


Platba a provední úpravy

Lze objednat a zaplatit předem bankovním převodem nebo přes PayPal a následně se jen domluvit na termínu úpravy nebo zaplatit hotově na místě při úpravě, v tom případě při placení zvolte platbu dobírkou. Po objednání budete kontaktováni a dohodne se termín úpravy, která bude provedena v prostorách naší prodejny na adrese Českobrodská 240, Běchovice, Praha 9, 19011


Homologace:

APR úpravy řídících jednotek (chiptuning) zatím nejsou homologované pro provoz na pozemních komunikacích dle homologace v rámci hromadné přestavby vozidel. Bohužel dle našeho názoru aktuální homologace nikterak neřeší kvalitu úprav, čehož mnozí slabší úpravci zneužívají. Většina APR úprav jsou v západních zemích jako je Německo homologovány, splňují emisní limity a schválení zde v ČR lehce brání legislativa. Nicméně i toto plánujeme do budoucna řešit. Nenechte se proto zmást a chtějte kvalitní úpravu. Zde máme naše REFERENCE


Přímé přeprogramování

APR DirectPort Programing: je patentovaná technologie, kdy každý distributor APR připojený k internetu má přístup k nejnovějším verzím softwaru. APR jako první přišlo s přímým přehráním programu do Řídící jednotky, které bez zbytečných zásahů do hardwaru auta a přidáváním dalších zařízení do složité a drahé elektroniky přehraje data v Řídící jednotce. Nemusí se tedy vyndavat Řídící jednotka z vozu.


Bezpečnost, záruka a vrácení peněz

Všechny APR úpravy Řídíci jednotky zahrnují doživotní záruku na nahraný software a kdykoliv se objeví nová verze softwaru, máte možnost přehrání nové verze bez dalších poplatků.
 

Všechny APR úpravy Řídíci jednotky zahrnují možnost vrácení originálního nastavení a peněz do 30ti dnů. Pokud budete z jakýchkoliv důvodů nespokojeni s touto úpravou, budou Vám vráceny peníze a vaše auto dostane zpět originální nastavení Řídící jednotky

Všechny APR úpravy jsou kódovány, aby nebylo možné jejich odcizení podvodnými společnostmi.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00