Autobrite Decontamination Kit AB-decontaminationkit

Autobrite Decontamination Kit

  • Škoda
  • Autobrite Decontamination Kit

Výrobce:Autobrite

Kód:AB-decontaminationkit

V nabídce od:10.04.2019

Dostupnost produktuNa objednávku

Cena s DPH:1 626

Cena bez DPH:1 344

Autobrite Decontamination Kit
Dekontaminace je nedílnou a velmi důležitou součástí údržby vozu. Méně viditelné nečistoty jako poletavá rez či zbytky asfaltu sice nejsou tolik na očích, ale v dlouhodobém hledisku dokáží značně znepříjemnit údržbu vozu či dokonce nenávratně poškodit lak. Dekontaminační kit Autobrite obsahuje vše potřebné k odstranění těchto neduhů a zanechá vůz perfektně připravený pro aplikaci vosku nebo sealantu. Dekontaminační kit obsahuje čistič Purple Rain V3 vhodný jak na kola, tak lak vozu, dále odstraňovač asfaltu a lepidla Just The Tonic, jemný clay s lubrikantem Berry Blast a dvě kvalitní mikrovláknové utěrky.

Purple Rain V3
Oblíbený Purple Rain přichází nově v gelové formě, díky které se na povrchu udrží déle a maximalizuje tak účinek!
Třetí verze oblíbeného čističe Purple Rain s novým pH neutrálním složením pro perfektní dekontaminaci kol a laku od poletavé rzi a brzdového prachu. Nové složení obsahuje inovované prvky a činidla, díky kterým reaguje přípravek rychleji a zároveň ničí i hůře odstranitelné nečistoty. Purple Rain je schopný odstranit silné nánosy, se kterými si běžně poradí pouze hrubý clay.
Vzhledem ke gelové formě je nově dodáván s odolnějším rozstřikovačem s možností nastavení typu rozstřiku.

Just The Tonic
Just The Tonic je excelentní, rychle působící, přípravek založený na rozpouštědlech, který odstraňuje i těžko odstranitelné zbytky asfaltu. Složení přípravku je vhodné také pro odstranění zbytků lepidel po samolepkách, olejových skrvn z koberců a dokonce i žvýkaček.
Vzhledem k rychlosti a síle, se kterou Just The Tonic rozpouští zbytky asfaltu, se téměř eliminuje potřeba jakéhokoliv drhnutí či seškrabování z čištěného povrchu a tím pádem jde o efektivní, ale přesto šetrnou metodu vůči laku. Žádné zbytečné škrábance ani vrypy.
Just The Tonic funguje na všech moderních lakovaných barvách, lakovaných hliníkových kolech, ocelových kolech, skle, chromu, odolných plastech či gumě. Vzhledem k tomu, že se stále jedná o přípravek založený na rozpouštědlech, je nutné brát v potaz případnou nekompatibilitu například s méně kvalitním lakem, jednofázovou barvou nebo staršími laky na veteránech. V případě, že budete na takovém povrchu Just The Tonic používat, důrazně jej doporučujeme předem vyzkoušet na méně viditelné části. Jestliže nedojde k odbarvení, zmatnění laku nebo zpuchření, máte zelenou a můžete pokračovat na zbytku vozu.

Berry Blast Quick Detailer
Berry Blast je všestranný detailer, který je dle zředění možné použít jako vosk ve spreji, waterless čistič na sucho, detailer nebo lubrikant pod clay. Berry Blast si poradí se všemi povrchy vozu včetně plastů a chromu a to i během mytí na přímém slunci. Díky kvalitním lubrikačním příměsím zamezíte drobným škrábancům a po celou dobu mytí si můžete užívat opojnou vůni borůvek!

Detailing Clay
Jemný clay pro profesionály i nadšence, kteří požadují efektivní, ale bezpečný způsob, jak zbavit lak zažraných nečistot. Autobrite Fine Grade Clay byl navržen pro odstranění zbytků hmyzu, ptačího trusu, poletavé rzi, brzdového prachu, asfaltu a dalších obtížně odstranitelných nečistot z laku, skla, plastů, chromu a kol. Clay na sebe bezpečně naváže nečistoty a uzamkne je ve své struktuře, čímž zanechá nejhladší možný povrch připravený pro leštění. Jemný clay je vhodný především v případě, kdy není v plánu další strojní nebo ruční rozleštění laku, jelikož nepoškozuje lak jako jiné claye s drsnější strukturou.
Dekontaminace clayem je pohotovostním krokem v případě, kdy i po běžném umytí autošamponem a dekontaminaci odstraňovačem asfaltu a poletavé rzi na laku stále zůstanou nečistoty. Zda tomu tak je se dá ověřit jednoduchým testem. Umyjte vůz klasickým způsobem (aktivní pěna, autošampon) a poté dekontaminujte povrch čističem poletavé rzi, případně odstraňovačem asfaltu a zbytků lepidel. Po takto ošetřeném a vysušeném povrchu lehce přejeďte rukou. Jestliže uslyšíte šustění nebo ucítíte malé nerovnosti, jsou na povrchu stále nečistoty a je čas použít clay.

Mikrovláknová utěrka
Všestranná mikrovláknová utěrka je základem při jakékoliv údržbě vozu či motocyklu. Mikrovláknové utěrky Autobrite jsou vyráběny z nejkvalitnějších mikrovláknových materiálů (kombinace polyesteru a polyamidu v poměru 70:30) a poskytují maximální šetrnost vůči laku i jiným povrchům. Utěrky takové kvality nemění svůj tvar, neztrácejí své vlastnosti ani po praní v pračce a při správné údržbě vydrží i roky.

Obsah:
1x Autobrite Purple Rain V3 gelový čistič kol 500ml
1x Autobrite Just The Tonic odstraňovač asfaltu a lepidla 500ml
1x Autobrite Berry Blast QD detailer 500ml
1x Autobrite Clay jemný
2x Autobrite mikrovláknová utěrka

Návod k použití najdete u jednotlivých produktů.

O výrobci:

Autobrite Direct je firma založená roku 2005 v Anglii profesionálním detailerem Markem Mossem zabývající se výrobou kvalitní autokosmetiky a příslušenství pro detailing. Firma disponuje vlastním vývojovým centrem, kde vyvíjí produkty na míru daným požadavkům a pečlivým testováním je tak schopna dosáhnout těch nejlepších výsledků. Široká nabídka produktů Autobrite Direct obsahuje vše od proslulého rozprašovače aktivní pěny HD Foam Lance přes kvalitní Dual Action leštičky, mikrovláknové utěrky, sušící ručníky až po nespočet autokosmetiky jako aktivní pěny, autošampony, detailery, sealanty, vosky a mnoho dalšího.
Z nabídky Autobrite Direct si vybere každý - jak běžný uživatel, tak profesionální detailer!
Autobrite Direct - because looks is everything.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00