Autobrite Foam Lance rozprašovač aktivní pěny AB-foamlance

Autobrite Foam Lance rozprašovač aktivní pěny

  • Škoda
  • Autobrite Foam Lance rozprašovač aktivní pěny

Výrobce:Autobrite

Kód:AB-foamlance

V nabídce od:17.10.2018

Dostupnost produktuNa objednávku

Cena s DPH:1 355

Cena bez DPH:1 120

?Autobrite Heavy Duty Snow Foam Lance
Heavy Duty Snow Foam Lance rozprašovač aktivní pěny je celosvětově populární produkt mezi hobby nadšenci i detailery a mnohými uznávaný jako nejlepší rozprašovač pěny na trhu, který je téměř nutností mít po ruce při pečlivém mytí vozu. Klíčovou vlastností rozprašovače Autobrite Foam Lance je především kvalitní zpracování s odolným mosazným šroubením a nerezovým vstřikem, které jsou jako celek schopné vytvářet velmi hustou pěnu a vydrží po mnoho let používání.
Autobrite Foam Lance se k vysokotlakému čističi (vapce) připojuje pomocí dodávaného konektoru (otočný nebo se závitem) a zajišťuje pevné a bezpečné spojení pro maximální komfort při užívání. Spodní část rozprašovače je zastoupena kvalitní plastovou nádobou o objemu 1000ml, do které se v daném poměru namíchá jedna z aktivních pěn, Magifoam nebo Superfoam. Namíchaná aktivní pěna pak vydrží na voze dlouhé minuty a zbaví povrch nejtvrdších nečistot.
Výhody využití aktivní pěny jako prvního kroku při mytí vozu jsou nepopíratelné. Aktivní pěna nejenom že "zvedne a uzamkne" volnější nečistoty, ale zároveň změkčí zbylé nečistoty, které poté snadněji odstraníte běžným oplachem. Tímto postupem značně omezíte riziko tvorby jemných škrábanců, které vznikají při klasickém mytí vozu šampónem s houbou, a dosáhnete bezdotykového a zcela bezpečného umytí. Při použití aktivní pěny Magifoam se dá tímto způsobem v určitých případech perfektně umýt vůz i bez dalších kroků.
Rozprašovač Autobrite Foam Lance je pomocí dodaného konektoru možné připojit téměř k jakémukoliv vysokotlakému čističi - Karcher, Nilfisk, Bosch, Lavor, Challange, závit M22, Nilfisk Quick release a mnoho dalších. Téměř všechny konektory jsou vyráběny z odolné mosazi s výjimkou konektorů pro Karcher (série K), u kterých byl použit odolný tvrzený plast. Výroba konektorů probíha s důrazem na přesné provedení a proto tak nehrozí nechtěné odpojení nebo netěsnost.
Autobrite Foam Lance disponuje rovněž širokým nastavením aplikace pěny. V horní části je zasazen přesný ventil pro regulaci hustoty pěny a rotace přední trysky umožňuje nastavení šířky rozstřiku.

• Nová odolná "Heavy Duty" konstrukce
• Ideální pro hobby i profesionální použití
• Kvalitní mosazné a nerezové komponenty
• Maximální tlak až 180 bar
• Maximální teplota 60°C
• 1000ml nádoba na aktivní pěnu s logem Autobrite Direct
• Nastavení hustoty pěny a šířky rozstřiku
• Široká nabídka konektorů k vysokotlakým čističům (Karcher K-series, Karcher HDS, Alto, Lavor, M22, Bosch a další)

Návod k použití:
• Pokyny k použití najdete u aktivních pěn Magifoam a Superfoam

O výrobci:
?

Autobrite Direct je firma založená roku 2005 v Anglii profesionálním detailerem Markem Mossem zabývající se výrobou kvalitní autokosmetiky a příslušenství pro detailing. Firma disponuje vlastním vývojovým centrem, kde vyvíjí produkty na míru daným požadavkům a pečlivým testováním je tak schopna dosáhnout těch nejlepších výsledků. Široká nabídka produktů Autobrite Direct obsahuje vše od proslulého rozprašovače aktivní pěny HD Foam Lance přes kvalitní Dual Action leštičky, mikrovláknové utěrky, sušící ručníky až po nespočet autokosmetiky jako aktivní pěny, autošampony, detailery, sealanty, vosky a mnoho dalšího.
Z nabídky Autobrite Direct si vybere každý - jak běžný uživatel, tak profesionální detailer!
Autobrite Direct - because looks is everything.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00