Auto Finesse Tripple All In One Polish 250 ml leštěnka s příměsí carnaubského vosku AF26220

Auto Finesse Tripple All In One Polish 250 ml leštěnka s příměsí carnaubského vosku

  • Škoda
  • Auto Finesse Tripple All In One Polish 250 ml leštěnka s příměsí carnaubského vosku

Výrobce:Auto Finesse

Kód:AF26220

V nabídce od:27.03.2020

Dostupnost produktuSkladem

Cena s DPH:269

Cena bez DPH:222

Auto Finesse Tripple All In One Polish 250 ml leštěnka s příměsí pravého carnaubského vosku: jedna z nejefektivnějších leštěnek na trhu s příměsí carnaubského vosku.

Auto Finesse Tripple je špička mezi leštěnkami, která dodá Vašemu laku hluboký lesk. Vhodná jak pro ruční, tak i strojní leštění!

Tripple disponuje vysokými čistícími účinky a zkrývá drobné poškození laku. Díky přítomnosti carnaubského vosku nabízí vysokou životnost. Tripple odstraňuje oxidaci a kontaminaci pomocí čištících rozpouštěděl. Jemnou rafinací povrchu získáte vysoký lesk. Tripple zanechává ultra tenkou fólii, díky které zakryje drobné vady, a dále stanoví vrstvu T1 carnaubského vosku, která chrání povrch a udržuje lesk.

Tripple funguje velmi rychle. Vytváří hluboký, vlhký, lesklý povrch. Jeho ultra-jemné brusné a snadné leštění je užitečné zejména na světlé, temperamentní typy barev.

Tato leštěnka je vhodná pro odstraňování defektů laku, škrábánců, oxidace.

Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Tripple patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Objem: 250 ml

Hmotnost 0.3 kg

Cena za 1ks

O výrobci:
Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00