Auto Finesse ObliTARate Tar&Glue Remover 500 ml odstraňovač asfaltu a lepidel AF30700

Auto Finesse ObliTARate Tar&Glue Remover 500 ml odstraňovač asfaltu a lepidel

  • Škoda
  • Auto Finesse ObliTARate Tar&Glue Remover 500 ml odstraňovač asfaltu a lepidel

Výrobce:Auto Finesse

Kód:AF30700

V nabídce od:27.03.2020

Dostupnost produktuSkladem

Cena s DPH:299

Cena bez DPH:247

Auto Finesse ObliTARate Tar&Glue Remover 500 ml odstraňovač asfaltu a lepidel: Čistič dehtu a asfaltu slouží k odstranění skvrn od hmyzu, dehtu a asfaltu z karoserie vozu. Tyto nečistoty jsou vysoce přilnavé a necháte-li je zaschnout na Vašem laku, mohou způsobit jeho leptání, skvrny a nenávratné poškození.

Vidíte-li na svém vozu zbytky dehtu a lepidel, je ten nejlepší čas použít ObliTARate. Opět v Auto Finesse stylu! Auto Finesse ObliTARate je silný, efektivní rychle eragující přípravek, který rozpouští nečistoty bez jakéhokoliv dalšího kontaktu. Odstraní i nejodolnější dehty, zbytky lepidel či hmyzu bez jakéhokoliv poškození základní povrchové vrstvy.

Dlouhodobá nespokojenost široké veřejnosti s různými přípravky donutila Auto Finesse vyvinout přípravek s nejlepším výkonem. Po měsících vývoje Auto Finesse konečně přišel s perfektním vzorcem, a Auto Finesse ObliTARate se narodil..

Stejně jako všechny Auto Finesse autokosmetické přípravky je i ObliTARate formulován tak, aby vyhovoval potřebám profesionálních detailerů. Může být ale použit s velkým úspěchem i absolutním začátečníkem. ObliTARate je ideální pro odstranění asfaltu, dehtu, gumových zbytků, lepidel, hmyzu, ochran laku, atd. Jeho silná rozpouštědla začnou rozpouštět nečistoty při prvním kontaktu bez jakéhokoliv mechanického drhnutí. Prakticky eliminujete potřebu pro více aplikací, nebo i poškození díky použití drsné 'houby".

Objem: 500 ml

Cena za 1ks

O výrobci:
Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00