SuperPro Silentbloky přední nápravy zadní Octavia III RS, Golf 7 GTI R, AUDI A3, SEAT Leon SPF4178K

SuperPro Silentbloky přední nápravy zadní Octavia III RS, Golf 7 GTI R, AUDI A3, SEAT Leon

  • VW
  • SuperPro Silentbloky přední nápravy zadní Octavia III RS, Golf 7 GTI R, AUDI A3, SEAT Leon

Výrobce:SuperPro

Kód:SPF4178K

V nabídce od:09.05.2015

Dostupnost produktuNa objednávku

Cena s DPH:3 872

Cena bez DPH:3 200

SuperPro podvozkové silentbloky

Zlepšete ovládání Vašeho vozu výměnou originálních měkkých gumových silentbloků za sportovní silentbloky z ušlechtilého polyuretanu od SuperPro. Použitím silentbloků SuperPro nezlepšíte jen geometrii náprav, ale také zlepšíte ovládání, zpětnou vazbu a vůbec celkově jízdní charakteristiku ke sportovnějšímu projevu bez újmy na komfortu jízdy.

Kit se zvýšeným záklonem:

Tento kit je zvláště pak vhodný pro snížená auta, kde se silentbloky s excentrickým ukotvením snáze přizpůsobí snížené výšce podvozku a nedochází tak k přepětí jako u seriového silentbloku.. To vše díky speciálnímu tvaru silentbloků, který posune zadní část předního ramene mírně ke středu. Tím dochází k mírnému zvětšení záklonu, který dále posouvá jízdní vlastnosti na vyšší úroveň. Potlačuje se nedotáčivost, zlepšuje se odezva na změnu směru jízdy, zlepšuje se stabilita při brždění, zvyšuje se průjezdná rychlost zatáčkami a grip při jejich průjezdu. V konečném důsledku mají i vliv na celkové menší opotřebení pneumatik.

Popis produktu:

SPF4175K - zadní silentbloky předního ramene 2ks

- excentrická verze se zvětšeným záklonem. Vhodné pro snížené auta.

Určení:

AUDI A3 mk3

AUDI S3 mk3

SEAT Leon mk3 včetně FR a Cupra

Škoda Octavia III

VW Golf 7 včetně GTI a R

SuperPro:

Firma s více jak 35 letou tradicí na poli vývoje a výroby kvalitních polyuretanových silentbloků v Australii. SuperPro díky svým zkušenostem v oboru nabízí širokou škálu produktů, jak pro průmyslové a armádní využití, tak hlavně pro automobilovou produkci. Zde dodává jak přímo automobilkám jako například Holden, Ariel pro jejich ultimativní Atom, tak také závodním týmům ve WRC, BTCC a dalším. Vzhledem k těmto zkušenostem není překvapení, že SuperPro nabízí jedny z nejlepších silentbloků na trhu, včetně skvělých offsetových silentbloků pro zlepšení geometrie náprav jako je úprava odklonu a záklonu kol.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00