Jsme největší úpravce koncernových vozu v Čr a Sk

Intercooler kit 2,0 TSI VW Golf 7 GTI SEAT Leon AUDI A3 S3 FMMK7FMIC Forge Motorsport FMMK7FMIC

Intercooler kit 2,0 TSI VW Golf 7 GTI SEAT Leon AUDI A3 S3 FMMK7FMIC Forge Motorsport

Výrobce:Forge Motorsport

Kód:FMMK7FMIC

Počet kusů na autě:1Ks

V nabídce od:28.04.2014

Dostupnost produktuPoslední kus skladem

Cena s DPH:21 740

Cena bez DPH:17 967

WEDO

Doručení WEDO od 159

DPD Slovensko

Doručení DPD Slovensko od 269

Forge Intercooler Kit

Nový intercooler kit pro nový motor 2,0 TSI EA888 3.gen. Volkswagen group změnilo téměř vše na nové platformě MQB oproti minulé, a tak se musel komlpetně nově od čistého stolu navrhnout i nový intercooler kit. Nové je jak chladící jádro, tak i bočnice.

Nový intercooler padne na místo originálního chladiče bez žádných dalších úprav. Chlazení se rapidně zlepšilo, při testování na VW Golf 7 GTI bylo dosáhnuto nárustu 16hp na jinak seriovém autě při snížení teploty stlačeného vzduchu o 25-30 stupňů Celsia.

Určení:

Pro vozy MQB platformy s motory 1,8 & 2,0 TSI:

AUDi A3
AUDI S3
SEAT Leon
SEAT Leon Cupra
Škoda Octavia
Škoda Superb
VW Golf 7 GTI
VW Golf 7 GTI Performance
VW Golf 7 R
VW Passat
VW Tiguan
VW Touran

Vlastnosti:

Zde můžete vidět graf teploty nasávaného vzduchu u auta se seriovým intercoolerem a následně vybaveným intercoolerem od Forge Motorsport.

Originální chladič se po každém měření na motorové brzdě zahřál o cca 5 stupňů Celsia a tuto teplotu si následně držel. Každý další test byl tedy větší a větší problém s chlazením. Na to zareagovala i Řídící jednotka a od určité teploty začala přenastavovat časování zapalování, aby uchránila motor. To vedlo k nižšímu výkonu, zatímco intercooler od Forge Motorsport držel stále teploty v přijatelných mezích.

Všechny tyto poznatky byly naměřeny na seriovém autě. Jak se bude zvyšovat výkon, tak seriový chladič bude větší a větší problém, který nedovolí jít s výkonem tolik nahoru, jak by bylo možné s Forge Intercoolerem.

Intercooler je povrchově upravený do saténově černé barvy a součástí balení je veškerý montážní materiál.

Forge Motorsport:

Za posledních 20 let se Forge vypracovalo na jednoho z nejpřednějších výrobců na poli produktů pro závodní, tuningová i běžná auta. Díky preciznímu zpracování a použití nejnovějších CNC obráběcích strojů vyrábí jedny z nejkvalitnějších produktů, jako Intercooler kity, palivové nádrže, kity sání, blow off ventily a další, na trhu. Vzhledem k těmto kvalitám a zkušenostem v oboru není překvapením, že Forge dodává své díly i některým týmům v soutěžích WRC, F1, Le Mans, ale třeba i přímo výrobcům automobilů, kteří je montují do seriových aut. S koupí produktů od Forge Motorsport si můžete být jisti, že kupujete kvalitní produkt. To dokládají i mnohačetné ocenění:


 
APR
Inspirace
Workshop
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00