ARMYTRIX Turboback výfuk VW Golf 7 GTI Performance - Černé koncovky AX-VW-G7GTI-K

ARMYTRIX Turboback výfuk VW Golf 7 GTI Performance - Černé koncovky

  • VW
  • ARMYTRIX Turboback výfuk VW Golf 7 GTI Performance - Černé koncovky

Výrobce:Armytrix

Kód:AX-VW-G7GTI-K

V nabídce od:24.05.2015

Dostupnost produktuNa objednávku

Cena s DPH:100 759

Cena bez DPH:83 272

Špičkový Valvetronic klapkově ovládaný výfuk, vyrobený z nerezové oceli T304 letecké specifikace. Reálný nárůst výkonu a točivého momentu v celém spektru otáček. Bezdrátově ovládané klapky pro regulaci hlasitosti a zpětných tlaků ve výfuku. Pokročilé datalogovací funkce díky OBD II transmiteru a aplikacemi pro chytré telefony s možností individuálního nastavení.

Varianty:

Možnost výběru ze tří druhů konocek:

- Leštěné nerezové

- Titanové s modrými konci

- Matně černé

Pro správnou variantu vyberte nahoře z "Variant produktů" správnou verzi

Vlastnosti:

Celonerezové T304 provedení

Průměr vedení 76mm

Bezkatalyzátorové provedení pro maximální nárůst výkonu

Kompletní vysoce výkonný výfukový systém s reálným nárůstem výkonu

Klapkový systém pro regulaci zpětných tlaků a hlasitosti

Hlasitost při otevřených klapkách 109,2 dB

Hlasitost při zavřených klapkách 89,4 dB

Dálkové a digitální bezdrátové ovládání jednotlivých režimů včetně datalogovacích funkcí

Doba doání:

Výfukové systémy ARMYTRIX jsou dodávány na objednávku do 2-3 týdnů.

Fotogalerie:

  

  

  

  

  

  

  

Videogalerie:

Ovládání přes aplikaci a datalogování:

Jako průkopníci ve svém oboru, ARMYTRIX App je nezbytný revoluční pokrok našich výfukových systémů. Naším cílem je posílit spojení mezi člověkem a strojem. Tímto jednoduchým a intuitivním propojením a mobilitou ovládání přinášíme na trh naprosto nové funkce. Díky vysoké propustnosti dat s okamžitým přenosem budete plně synchronizováni s "pulzem" Vašeho stroje. Buďte neustále obeznámeni s daty, které jsou pro Vás nejvíce důležité. Kontrolujte ovládání ventilů výfuku skrze jednoduše ovladatelné digitální rozhraní.

Konfigurace ventilů je jednoduše rozpoznatelná na digitálním rozhraní displaye. Když svítí zelená, ventily jsou otevřeny. Červená znamená, že jsou zavřené a oranžová znamená, že ve 3500 otáčkách motoru se ventily otevřou automaticky.

- Plug & Play

- Až o polovinu snížený čas instalace

- Odstranění CEL kódu (špatná funkce druhé lambdasondy)

- Real Time Update stavu vozidla

- Výběr zobrazení několika hodnot

- Spolehlivé, efektivní a bezpečné

- světově 1. výfuk s ovládáním přes mobilní aplikaci

 

  

ARMYTRIX

S krédem poskytnout nejvíce zvukového požitku, nejvíce výkonu a všestranosti, ARMYTRIX vytvořil výkonné Valvetronic klapkové výfukové systémy špičkové úrovně. S velkým důrazem kladeným na inovace, ARMYTRIX nevytváří pouze výfukové systémy, ARMYTRIX vytváří zážitky a emoce.

Kombinace znalostí a postřehů vlastních německých a japonských inženýrů, je ARMITRIX dnes leaderem ve výrobě revolučních klapkových výfukových systémů špičkové kvality.

Vysoce výkonné vozy jsou velmi sofistikované stroje a jsou postaveny tak, aby splňovaly přání řidiče posouvat hranice. V důsledku toho, musí být performance díly, pro tato lidmi vyrobená monstra, schnopné posunout jehich možnosti na další stupeň.

Vášeň, zapálení a kvalitně odvedená práce týmu ARMYTRIX R&D může být jednoduše vidět jak při návrhu, tak při zpracování a výrobě každého titanového nebo nerezového valvetronic výfuku pro ty nejlepší sportovní auta dneška, jako jsou vozy AUDI, BMW, Ferrari, Lamborgini, McLaren, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche a Volkswagen.

Výfukové systémy ARMYTRIX jsou navrženy pro přesné potřeby a specifikace každého daného automobilu a ručně vyrobeny, aby se zajistilo dokonalé usazení a reálný přírustek výkonu. Výfukové systémy jsou opakovaně testovány na zátěžové brzdě "DYNO" pro ověření reálného nárustu výkonu v celém spektru otáček.

Pokročilé ARMYTRIX tlumiče výfuku jsou další předností, která odlišuje tyto systémy od běžné produkce na trhu. Komplexní design komor vně tlumiču vytváří jedinečné vrčení, které najdete jen u ARMYTRIXu. Všechny výfuky obsahují mechanicky ovládané klaply, které můžete bezdrátově ovládat ze svého mobilního telefonu nebo dálkového ovládání.

ARMYTRIX znamená vyzbrojit Vaše vozidlo pokročilou výfukovou technologií, která dalece přetíží Vaše smysly.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00