Catback výfuk VW Golf 7 GTD 2,0 TDI Milltek Sport - s rezonátorem / černé koncovky SSXVW332

Catback výfuk VW Golf 7 GTD 2,0 TDI Milltek Sport - s rezonátorem / černé koncovky

  • VW
  • Catback výfuk VW Golf 7 GTD 2,0 TDI Milltek Sport - s rezonátorem / černé koncovky

Catback výfuk

Vyroben z kvalitní nerezové oceli. Napojuje se za seriový první díl výfuku (Downpipe) a obsahuje středový díl s rezonátorem nebo bez rezonátoru (dle verze), vedení kolem zadní nápravy a zakončen je kulatými koncovkami. Díky zvětšenému průměru vedení a zlepšení průtoku spalin skrz vedení, zlepšuje jak výkon, tak hlavně i zvukový projev. Výfuk je až o 35% lehčí než originální, vyrobený z těžké oceli s lepším rozložením hmotnosti. Největší nárust výkonu lze čekat ve spojení s úpravou řídící jednotky od APR.

Varianty:

Milltek Sport nabízí několik variant catback výfuků pro VW Golf 7 GTD. Základní rozdělení je podle počtu tlumičů, kde verze bez rezonátoru nemá středový tlumič, který je nahrazen trubkou. Tato verze je hlasitější, což nemusí každému vyhovovat.

Druhá verze je s rezonátorem a ta zachovává středový tlumič. Díky tomu je tišší, což je vhodné při častém cestování na delších cestách.

Poslední rozdělení je dle provedení koncovek.

Varianta:

S rezonátorem (tišší) a EC schválením
Černé koncovky GT80 (průměr koncovek 80mm)

- pro ostaní varianty vyberte nahoře z "Variant produktů" správnou verzi.

Určení:

VW Golf 7 GTD 2.0 TDI 184PS (2013->)

Druh:

Catback výfuk - výfuk, který se napojuje až za seriovým katalyzátorem. Díky tomu negativně neovlivňuje emise. Zvýrazňuje zvukový projev, zlepšuje výkon motoru a díky nižší váze zlepšuje jízdní vlastnosti.

Vlastnosti:

Vyroben z nerezové oceli T304 o průměru 76,20 mm (1,5mm tlouštka stěny)

Až o 35% lehčí jak originální výfuk příspívá k lepším jízdním vlastnostem.

Nízkotlaký systém. Po namontování reálný přírustek výkonu (Maximální přírustek ve spojení s prvním dílem a úpravou řídící jednotky od APR

Zvýrazňuje zvuk motoru

Decentní design, který podtrhuje celkový vzhled automobilu

Milltek Sport:

Britská firma s více jak 30ti letou praxí na poli výroby a vývoje těch nejkvalitnějších výfukových systému. Výfuky Milltek se vyznačují užitím nejkvalitnější T304 nerezové oceli, použitím nejmodernějších výrobních technologií a hlavně díky zvětšenému průměru potrubí a free flow designu i reálnými přírustky výkonu za doprovodu zlepšené zvukové kulisy bez nežádoucího dunění.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00