Auto Finesse Crystal Glass Cleaner 500 ml čistič oken AF26209

Auto Finesse Crystal Glass Cleaner 500 ml čistič oken

  • VW
  • Auto Finesse Crystal Glass Cleaner 500 ml čistič oken

Výrobce:Auto Finesse

Kód:AF26209

V nabídce od:26.03.2020

Dostupnost produktuDodáme Vám do 7 ti dní

Cena s DPH:339

Cena bez DPH:280

Auto Finesse Crystal Glass Cleaner 500 ml čistič oken: nejefektivnější čistič oken s extrémně vysokou účinnosti.

Crystal je jemně vyvážená směs destilovaných rozpouštědel, která vykazuje výrazný pokrok oproti běžně dostupným čistícím prostředkům. Crystal nastavuje nový standard pro optickou jasnost.

Jeho rychle působící báze alkoholické formule je bezpečná na všechny skleněné povrchy včetně zrcadel. Crystal může být dokonce použit, aby účinně vyčistil lehké polykarbonáty či akrylové okenní systémy používány v high-performance nebo u závodních vozidel.

Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Crystal patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Nezapomeňte, že kouzlo čištění vychází ze správné kombinace čističe a utěrky. A právě proto Auto Finesse ke svému čističi vyvinulo i luxusní mikrovláknovou utěrku v wafflovém designu, která nezanechává žádné vlásky na povrchu, navíc je hrubšího charakteru, díky čemuž pohodlně vyčistíte i ty nejpřischlejší nečistoty. Kompletní péči o okna můžete zakoupit i v cenově výhodném setu!

Objem: 500 ml

Hmotnost: 0.55 kg

Cena za 1ks

O výrobci:
Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00