Autobrite Quick Shine Kit AB-quickshinekit

Autobrite Quick Shine Kit

  • VW
  • Autobrite Quick Shine Kit

Výrobce:Autobrite

Kód:AB-quickshinekit

V nabídce od:22.03.2019

Dostupnost produktuNa objednávku

Cena s DPH:1 138

Cena bez DPH:941

Autobrite Quick Shine Kit
V jednoduchosti je síla! Výhodný set Quick Shine Kit obsahuje dva hlavní přípravky, Cherry Glaze a Project 64,  pro rychlou obnovu laku a zvýraznění lesku dohromady s vhodným aplikátorem a mikrovláknovou utěrkou.

Cherry Glaze
Cherry Glaze je all-in-one leštěnka a ochrana, jež zanechá váš vůz zářivě čistý! Jedná se o jeden z nejpopulárnějších a nejjednoduších produktů, který funguje tak, jak je psáno. Cherry Glaze čistí lak, chrom a další kovové povrchy, odstraňuje oxidaci, eliminuje lehké škrábance, maskuje nedokonalosti a chrání.
Speciální složení leštěnky Cherry Glaze obsahuje mix lehkých abrazivních složek, pro eliminaci škrábanců a oxidace na laku, a vysoce kvalitního brazislkého T1 karnaubského vosku, který vašemu vozu ve finále dodá hluboký mokrý vzhled s perfektním leskem. Cherry Glaze je možné použít na nespočet různých povrchů včetně laku, skla, kovu, plastů, karbonu a dalších. Nezanechává žádné bílé skvrny ani zbytkové usazeniny a skvěle funguje i na leštění hliníkových dílů nebo koncovek výfuku.
Cherry Glaze lze použít jak při ručním leštění, tak při použití jedné z orbitálních leštiček DA-21 nebo DA-3.

Project 64
Project 64 je nástupcem oblíbeného sealantu Project 32, nyní s dvojnásobnou silou!
Project 64 je vysoce pokročilý přípravek pro zvýraznění lesku se silnými vlastnostmi sealantu obohacující hloubku barvy vozu v celém jejím spektru. Modení polymery obsažené v přípravku Project 64 disponují prvotřídními hydrofobními vlasnostmi a zajišťují dlouhotrvající účinek a ochranu laku. Namísto jednolité vrstvy vody čekejte obrovské kapky, neuvěřitelně hladký povrch a hluboký vzhled laku. Co dělá Project 64 tak oblíbeným je bezesporu jeho aplikace - nastříkat, rozetřít a po chvíli doleštit. Jednoduché a efektivní. Vrstvy lze samozřejmě nanášet ve větším počtu zhruba 30 minut po sobě a zvýšit tak lesk, hloubku a trvanlivost (zhruba 8 týdnů u jedné vrstvy).

The Knuckle Duster
Knuckle Duster je unikátní oboustranný pěnový aplikátor s perfektně padnoucí tvarem do dlaně. Rozdílná hustota jednotlivých stran poskytuje možnost intenzity při nanášení vosků, sealantů a jiných přípravků, které vyžadují aplikaci pěnovým aplikátorem. Jedinečná volba v kombinaci s produkty Cherry GlazeRevive a vosky řady Blendz.

The Mini Reaper
Oranžový Mini Reaper je leštící mikrovláknový ručník pro perfektní doleštění po aplikaci vosku, sealantu nebo impregnace. Jeho hustá jemná struktura s gramáží 1000g/m2 je extrémně šetrná vůči laku a zanechává po sobě perfektně vyleštěný povrch bez jakýchkoliv stop nebo šmouh. Díky vysoké hustotě chlupů a plyšovému charakteru ručníku je možné jej použít také jako sušící ručník ideální pro vysušení menších ploch.

Obsah:
1x Autobrite Cherry Glaze univerzální leštěnka na lak a kov 500ml
1x Autobrite Project 64 sealant pro zvýraznění lesku 500ml
1x Autobrite The Knuckle Duster pěnový aplikátor
1x Hellshine The Mini Reaper leštící utěrka

Návod k použití najdete u jednotlivých produktů.

O výrobci:

Autobrite Direct je firma založená roku 2005 v Anglii profesionálním detailerem Markem Mossem zabývající se výrobou kvalitní autokosmetiky a příslušenství pro detailing. Firma disponuje vlastním vývojovým centrem, kde vyvíjí produkty na míru daným požadavkům a pečlivým testováním je tak schopna dosáhnout těch nejlepších výsledků. Široká nabídka produktů Autobrite Direct obsahuje vše od proslulého rozprašovače aktivní pěny HD Foam Lance přes kvalitní Dual Action leštičky, mikrovláknové utěrky, sušící ručníky až po nespočet autokosmetiky jako aktivní pěny, autošampony, detailery, sealanty, vosky a mnoho dalšího.
Z nabídky Autobrite Direct si vybere každý - jak běžný uživatel, tak profesionální detailer!
Autobrite Direct - because looks is everything.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00