BCS Automotive Cat Back výfuk VW Golf 5 GTI & ED30 2,0 TFSI - Sport BCS-VW008

BCS Automotive Cat Back výfuk VW Golf 5 GTI & ED30 2,0 TFSI - Sport

  • VW
  • BCS Automotive Cat Back výfuk VW Golf 5 GTI & ED30 2,0 TFSI - Sport

Výrobce:BCS Automotive

Kód:BCS-VW008

V nabídce od:29.07.2013

Dostupnost produktuPoslední kus skladem

Cena s DPH:21 083

Cena bez DPH:17 424

BCS Automotive Cat Back výfukový systém

Představujeme Vám exkluzivní Catback výfuk vyrobený z T304 vysokojakostní nerezové oceli. Celý výfuk je vytvořen ohýbaným vedením o průměru 76mm, na kterém jsou osazeny dva sportovní tlumiče. Ty vytvářejí kombinaci jak skvělého zvuku, tak dokáží zprostředkovat špičkový výkon. Díky tomu lze maximalizovat zážitky z řízení auta, bez nežádoucího dunění v interiéru při delších cestách a bez obtěžování nadměrným hlukem okolí. Celý výfukový systém zakončuje dvojitá kulatá 80mm koncovka v leštěné nebo čené variantě (toto definujte v poznámkách při objednávce). Tento výfukový systém bude skvěle fungovat i se seriovou mapou v Řídící jednotce, ovšem největší potenciál lze získat při úpravě Řídící jednotky na fázi Stage 1. Do budoucna lze rozšířit i o první díl výfuku bez nebo se sportovním 100/200 komorovým katalyzátorem viz "Příbuzné produkty a doplňky"

Výfuky využívají nejmodernější design rozložení tlumíčů, kdy jsou oba tlumiče dosazeny mezi nápravami. To spolu s nižší hmotností oproti seriovému výfuku přispívá ke zlepšení jízdních vlastností auta. 

Výfuky se nabízejí ve dvou variantách. Sport a Prestige. Tyto dvě varianty se od sebe liší předním rezonátorem. Verze Sport využívá 125mm rezonátor, který propůjčuje autu skvělý a ostrý zvuk. Verze Prestige využívá 150mm rezonátor, který snižuje hlasitost zvuku tak, aby to neobtěžovalo Vaše okolí a ani nějak nerušilo při dlouhých cestách.

Varianta:

Sport

Druh:

Catback výfuk - výfuk, který se napojuje až za katalyzátorem. Díky tomu negativně neovlivňuje emise. Zvýrazňuje zvukový projev, zlepšuje výkon motoru a díky nižší váze a jejímu lepšímu rozložení zlepšuje jízdní vlastnosti.

Detaily:

Z T304 nerezové oceli o průměru 76mm

2 sportovní tlumiče výfuku

Dvojitá 80mm kulata konovka leštěná nebo leskle černá.

Úspora hmotnosti oproti seriovému ocelovému výfuku

Lepší rozložení hmotnosti

Výšší výkon díky nízkotlakému vedení bez přepážek

Lepší vzhled koncovek

Poznámka:

Tento výfuk je bez Powervalve ventilu na ovládání zpětných tlaků a hlasitosti. Výfuk s tímto systémem lze zakoupit pouze v celku s prvním dílem výfuku. Dodáním prvního dílu výfuku k tomuto Catback systému nelze přidat Powervalve klapku.

BCS Automotive

Toto je zářný příklad toho, jak i malá firmička dokáže předčit svým propracovaným designem, kvalitou a hlavně inovacemi produkty věhlasných značek. Skvělá Britská kvalita a důmyslný design dělá z výfuků BCS jedny z nejlepších na trhu a my jako jejich oficiální distributor pro Českou republiku a Slovensko Vám je můžeme nabídnout.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00