Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing 500 ml sealant na plasty AF26208

Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing 500 ml sealant na plasty

Výrobce:Auto Finesse

Kód:AF26208

V nabídce od:26.03.2020

Dostupnost produktuPoslední kus skladem

Cena s DPH:389

Cena bez DPH:321

Auto Finesse Dressle All Purpose Dressing 500 ml sealant na plasty: Vysoce moderní ochrana plastů a vinylových částí automobilu.

Vysoce účinná impregnace plastů a vinylových částí s suchým designem. Dressle je skvělý produkt, který vylepší vzhled kokpitu vašeho vozidla. Zanechává nelepkavý a nemastný povrch, zanechává příjemný a přirozený matný vzhled. UV faktor zabrání blednutí a udržuje všechny plasty a vinylové části bohaté a svěží, a to po dobu až 6 měsíců.

Doporučujeme použít v interiéru a motorovém prostoru na plastové a vinylové čalounění. Díky svým vlastnostem je i ideálním přípravkem pro ošetření a impregnaci vinylových střech kabrioletů.

Neobsahuje žádné vosky, oleje nebo ropné destiláty.

Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Dressle patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Postup použití:
1) Ošetřované povrchy nejprve důkladně očistěte. V interiéru například pomocí Auto Finesse Total, v exteriéru pak pomocí Auto Finesse Verso.
2) Vytřete do sucha
3) Na mikrovláknový aplikátor naneste mlhou přípravek a rovnoměrně rozneste po povrchu (platí pro práci v interiéru a na malých plastových dílech)
3) Přímo na povrch naaplikujte jemnou mlhou (pro práci v motorovém prostoru)
4) Ponechte 2-3 minuty zavadnout
5) Setřete mikrovláknovou utěrkou

O výrobci:
Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00