Auto Finesse Iron Out Contamination Remover 1000 ml odstraňovač polétavé rzi AF26179

Auto Finesse Iron Out Contamination Remover 1000 ml odstraňovač polétavé rzi

Výrobce:Auto Finesse

Kód:AF26179

V nabídce od:27.03.2020

Dostupnost produktuSkladem

Cena s DPH:649

Cena bez DPH:536

Auto Finesse Iron Out Contamination Remover 1000 ml je nejúčinnější, rychle reagující odstraňovač polétavé rzi a brzdového prachu na trhu nyní i s novým zodolněným rozprašovačem.

Auto Finesse Iron Out odstraňovače jsou jedním z nejlepších produktů na světě v automobilovém průmyslu v posledních letech. Auto Finesse Iron Out intenzivně dekontaminuje vaše vozidlo od polétavé rzi a brzdového prachu dříve, než tyto části způsobí vážné škody. Brzdový prach a železité zbytky jsou zásadní problém vzhledem k rostoucí hromadné dopravě a zvýšené úrovni provozu. Tyto drobné kousky železných střepin se mohou sami zapustit do prakticky jakéhokoliv povrchu, a pokud toto neřešíte, začnou korodovat a tím dané povrchy narušovat. Auto Finesse Iron Out cíleně tyto části rozpouští dříve, než se začnou škody na vašem vozidle objevovat.

Auto Finesse Iron je moderní, pH neutrální, reaktivní gelová formule, které se specificky zaměřuje pouze na železo založené kontaminace. Na rozdíl od agresivních kyselin se často používá k odstranění železných částic - polétavé rzi. Je vhodný k použití na všechny vnější povrchy včetně laku, hliníku, hořčíku, nerezové oceli, eloxovaných površích, chromu, skle, plastu, a dokonce i na gumové povrchy. Iron také obsahuje silná odmašťovací činidla pomoci kterých uvolńuje silniční film, takže je vhodnou volbou pro dekontaminační proces.

Na rozdíl od ostatních standardních čističů, je Iron Out obohacen o látky zabraňující následnému uchycení znečištění na povrchu. Ve výsledném efektu dochází k podstatně pomalejšímu znečištění povrchu kol či karoserie.

Luxusní varianta pro čištění silně znečištěných kol!

Postup při aplikaci a kola:
1) Před aplikací se přesvědčte, že povrch je chladný a suchý.
2) Jemnou mlhou naaplikujte na povrch a ponechte působit.
3) Účinnost přípravku se projevuje výrazným přebarvováním do fialova, v případě silného znečištění až do černa.
4) Ponechte působit až do okamžiku, dokud přípravek nezasychá, poté opláchněte tlakovou myčkou.
5) V případě, že se jedná o povrch, který je opravdu výrazně znečištěn, pomožte přípravku pomocí detailingového štětce (není třeba žádné drhnutí kartáčem, či jinými hrubým příslušenstvím.
PS. nezapomeňte na očistu brzdových třmenů. I zde si Iron Out se zapečeným prachem hravě poradí...

O výrobci:
Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00