Intercooler kit pro VW Golf V 2,0 TFSI GTI CTS Turbo CTS-20T-MK5-DF

Intercooler kit pro VW Golf V 2,0 TFSI GTI CTS Turbo

Výrobce:CTS Turbo

Kód:CTS-20T-MK5-DF

V nabídce od:20.11.2012

Dostupnost produktuDodáme Vám do 30 ti dní

Cena s DPH:34 847

Cena bez DPH:28 799

CTS Turbo Intercooler kit

Kvalitní celohliníkový intercooler kit včetně silikonových hadic a bajonetové přechodky. Tento upgrade slouží jako přímá náhrada na místo originálního intercooleru, který díly svému malému objemu a plastovým bokům začíná být už od 240ti koní dosti neefektivní. To má už při běžném chipu za následek zvýšenou teplotu nasávaného vzduchu, což značně negativně ovlivňuje výkon. Intercooler se vyznačuje snadnou instalací, kdy po vyndání originálního cooleru padne přesně na jeho místo bez žádných dalších úprav.

CTS intercooler využívá speciálního vysoko efektivního "bar and plate" designu, což minimalizuje tlakové ztráty. To znamená, že vaše turbo nebude muset být tak namáháno, aby dodalo požadovaný tlak. Tím se nejen zvýší životnost turbodmychadla, ale i výkon díky chladnějšímu a tím hutnějšímu vzduchu proudícímu z turbodmychadla. Ztráta tlaku za intercoolerem je častým jevem hlavně u nekvalitních výrobků, často kopií, které se tváří jako originální produkt renomovaných značek, a které se zdají na první pohled levné. Ovšem vzhledem ke své neefektivitě, na které se podílejí nekvalitní použité materiály, špatné zpracování a pozměněný design, i když na oko vypadají "líbivě",  se mohou velice prodražit. Zvláště pak pokud se započítá reálný přínos snížení teploty °C/kč a až předčasná destrukce turbodmychadla, tak už tak levně nevychází. To ale není případ produktů CTS turbo, které stojí na opačném konci řetězce kvality, a to na jejím samém vrcholu.

Detaily:

Efektivní "bar and plate" konstrukce

Celohliníkové provedení

Minimální ztráty tlaku

Bezproblémová instalace

Navrženo pro výkony přesahující až 600koní

Velikosti:

Délka 58,42cm

Výška 40,64cm

Šířka 5,08cm

Reference:

Intercoolery CTS Turbo využíváme i v našich projektech:

 http://www.hothatchshop.cz/informace/projekty/vw-golf-5-gti-stage-2

CTS Turbo

Kanadští specialisté na přeplňované motory koncernu Volkswagen a BMW. Firma proslulá svými bezkonkurenčními turbokity, intercoolery, sáními, výfuky a dalšími skvělými produkty, které jsou vždy na špici ve svém oboru. Hothatchshop je hrdým výhradním distributorem jejich produktů pro Českou republiku a Slovensko.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00