APR R1 Diverter Valve 1,8T BOV DV DV100001

APR R1 Diverter Valve 1,8T BOV DV

  • VW
  • APR R1 Diverter Valve 1,8T BOV DV

Výrobce:APR

Kód:DV100001

V nabídce od:13.10.2018

Dostupnost produktuNa objednávku

Cena s DPH:5 521

Cena bez DPH:4 563

APR R1 Diverter Valve (přepouštěcí ventil)


Vlastnosti:

- Membránový ventil

   - vysokoteplotně odolná Nomex membráná pro extrémně spolehlivost

   - nulové tření materiálů, které by zpožďovalo reakce

   - bezúdržbový design

   - bez pístku, který by se mohl zadřít

   - stálá funkčnost bez jakýchkoliv odchylek v různých podmínkách

- Optimalizovaný design pro nejlepší průtok vzduchu

- Odlité hliníkové tělo ventilu

- Nerezová vakuová část

- Vyrobeno z těch nejlepších materiálů pro dlouhou funkčnost

- Kompletně opracováno a sestaveno v APR HQ v USA pro maximální zajištění kvality produktu


Popis:

APR R1 přepouštěcí ventil byl navrhnut jako ultimátní řešení problému nespolehlivého originálního přepouštěcího ventilu, s cílem překonat všechny aftermarket blow off ventily a vytvořit tak produkt, který nebude mít svou kvalitou a funkčností konkurenci. I když originální ventil materiály a svou konstrukcí postačoval seriovému motoru, tak přecijen těmto motorům je již přes 18let a i tento ventil už má svou životnost za sebou a často už nefunguje ani na seriovém motoru, natož na upraveném, kde měl problémy již od počátku. Pro nadšence, kteří touží po vysokém výkonu  je Diverter Ventil důležitá součástka, jehož správná funkce má přímý vliv na správný chod motoru.

APR se zaměřilo na všechny funkční problémy jak originálního ventilu, tak vzalo v potaz i další aftermarket ventily a posunulo výkon této součástky na další stupeň. APR R1 je ventil, který ovládá přepouštění vzduchu membránou. Toto je nejlepší řešení kvůli několika důvodům. Membrána nemusí být mazána pro správnou funkčnost, takže se nestane, že by se zasekla jako mnohdy v případě pístkových ventilů. Díky žádnému tření má nejrychlejší reakce, celkový lepší výkon a přitom nepotřebuje žádnou údržbu oproti pístkovým ventilům. 

APR R1 ventil byl navrhnut pro maximální výkon. Tělo ventilu je vyrobeno z přesného odlitku hliníku, které oproti konvenčnímu opracování zajistilo možnost lepšího návrhu designu tak, aby se docílilo nejlepšího proudění vzduchu skrz ventil. APR R1 nabízí jak vysoké odpuštění stlačeného vzduchu naráz, které je důležité u upravených motorů, tak blekové reakce, což z něj dělá jeden z nejlepších ventilů na trhu!!

APR R1 ventil padne kus za kus za originální ventil. Využívá konvenční, ale vysoce kvalitní materiály. Membrána je tvořena z Nomex vystuženým materiálem, který má vysokou odolnost proti zvýšenému tlaku a teplotám. Hliníkové tělo ventilu je opatřeno antikorozním a kosmetickým nátěrem, který podtrhuje kvality produktu. Veškeré opracování a kompletace probíhá přímo u APR, aby se tak docílilo nejvyšší kvality produktu.


Určení:

Pro vozidla s motorem 1,8T

AUDI A3
AUDI A4
AUDI TT
SEAT Ibiza
SEAT Leon
SEAT Toledo
Škoda Octavia
Škoda Superb
VW Golf
VW Passat
VW Polo


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00