SuperPro - Kovaná odlehčená přední ramena + anti lift kit Octavia II, Golf 5 & 6, Scirocco, Leon, A3, TT TBC

SuperPro - Kovaná odlehčená přední ramena + anti lift kit Octavia II, Golf 5 & 6, Scirocco, Leon, A3, TT

  • VW
  • SuperPro - Kovaná odlehčená přední ramena + anti lift kit Octavia II, Golf 5 & 6, Scirocco, Leon, A3, TT

Výrobce:SuperPro

Kód:TBC

V nabídce od:26.09.2012

Dostupnost produktuNa objednávku

Cena s DPH:18 273

Cena bez DPH:15 102

SuperPro nastavitelné vnější čepy spodních ramen

Popis:

Lehčí a štíhlejší kovaná ramena zajistí snížení neodpružené hmoty až o 44%. Díky své konstrukci propůjčí autu mnohem citlivější ovládání, lepší odezvy na změnu směru jízdy, lepší odezvu od kol, až o 1,5° navíc dynamický pozitivní odklon, včetně SuperTrac anti lift* silentbloků pro lepší trakci, potlačení nedotáčivosti, rychlejší průjezdy zatáčkami.

Anti lift:

Silentbloky s "Anti-Lift" designem jsou zvláště vhodné pro auta určená pro rychlou jízdu a s cílem na maximání zpětně reakce od předních kol. Díky své dvoudílné konstrukci se rameno snáze přizpůsobí snížené výšce podvozku a nedochází tak k přepětí jako u seriového silentbloku.. To vše díky speciálnímu tvaru silentbloků, který posune zadní část předního ramene mírně níž, tím dochází k mírnému zvětšení záklonu a pozitivní změně jízdních vlastností. Ta se projevuje lepší ovladatelností, větší stabilitě při prudkém brždění, vyššími nájezdovými rychlostmi v zatáčkách, větším gripem pneumatik při výjezdu ze zatáček a celkovému menšímu opotřebení pneumatik.

Kit obsahuje:

Dvě ramena

Dva vnější stavitelné kulové čepy

Určení:

AUDI TT mk2

AUDI A3 mk2

AUDI S3 mk2

SEAT Leon mk2

SEAT Toledo mk2

Škoda Octavia II

VW Golf 5 & 6

VW Jetta 2006+

VW Scirocco

 

SuperPro:

Firma s více jak 35 letou tradicí na poli vývoje a výroby kvalitních polyuretanových silentbloků v Australii. SuperPro díky svým zkušenostem v oboru nabízí širokou škálu produktů, jak pro průmyslové a armádní využití, tak hlavně pro automobilovou produkci. Zde dodává jak přímo automobilkám jako například Holden, Ariel pro jejich ultimativní Atom, tak také závodním týmům ve WRC, BTCC a dalším. Vzhledem k těmto zkušenostem není překvapení, že SuperPro nabízí jedny z nejlepších silentbloků na trhu, včetně skvělých offsetových silentbloků pro zlepšení geometrie náprav jako je úprava odklonu a záklonu kol.

 


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00