Auto Finesse Finale 5000 ml Quick Detailer prémiový detailer AF26741

Auto Finesse Finale 5000 ml Quick Detailer prémiový detailer

  • VW
  • Auto Finesse Finale 5000 ml Quick Detailer prémiový detailer

Výrobce:Auto Finesse

Kód:AF26741

V nabídce od:27.03.2020

Dostupnost produktuPoslední kus skladem

Cena s DPH:999

Cena bez DPH:826

Auto Finesse Finale 5000 ml Quick Detailer je pokročilý finální detailer obsahující příměs pravého T1 karnaubského vosku.

Finale je víceúčelový, lesk zvýrazňující detailer pro použití po umytí. Odstraňuje lehké znečištění, stopy po vodě a otisky prstů z laku, skla a chromu. Je založen na vodní bázi obohacené o karnaubský vosk. Snadno se používá a pomáhá déle udržet pěkný vzhled Vašeho vozu v době mezi voskováním. Díky svým skvělým hydrofobním vlastnostem je také skvělý pomocník ve fázi sušení vozu.

Finale obsahuje stejnou třídu T1 karnaubského vosku, kterou Auto Finesse používá ve zbytku řad tvrdých karnaubských vosků, dále pak emulgované a lubricidní vodní báze. Toto vše z něj činí ideální quick detailer pro pravidelné doplňování vysoce kvalitních voskových úprav, aby působil stále čerstvým dojmem. Na rozdíl od většiny detailerů, Auto Finesse Finale nezanechává skvrny nebo pruhy při použití v horkém, studeném nebo vlhkém počasí. Právě proto je Auto Finesse Finale považován jako jeden z nejefektivnějších detailerů na světě.

Díky obsahu pravé karnauby sám o sobě poskytne ochranu laku po dobu minimálně 1 měsíce.

Tak jako všechny produkty Auto Finesse, tak i Finale patří mezi profesionální produkty určené pro vyspělé detailery. Díky vysoké efektivitě a lehkosti aplikace ale s tímto přípravkem dosáhne skvělých výsledků i začínající uživatel.

Auto Finesse Finale také disponuje skvělou lubricitní schopností. Je tak perfektní proo lokální očistu laku od závažných nečistot, jako je ptačí trus apod. Bezpečný také pro stírání prachu a drobných nečistot.

Postup aplikace
Sušení s Auto Finesse Finale

1) Po umytí vůz pečlivě opláchněte vysokotlakou myčkou
2) Do vnodní hladiny na laku nahodile stříkněte detailer a opratem opět opláchněte myčkou
3) Dosušte a vyleštěte pomocí kvalitního mikrovláknového sušícího ručníku

Péče o lak po mytí
1) Vůz pečlivě umýjte a vysušte
2) Jemným rozprachem aplikujte detailer přímo na povrch karoserie, nebo na čistou mikrovláknovou utěrku a leštěte krouživými tahy do vysokého lesku
3) Postupujte panel po panelu

Náš Tip: Řešíte při mytí neustále nedokonalosti, či nejste s výsledkem spokojeni, přečtěte si náš článek na téma jak umýt auto bez škrábanců a šmouh. Výsledek se pak dostaví hned!

Objem: 5000 ml

Hmotnost: 6 kg

Cena za 1ks

O výrobci:
Auto Finesse je anglický výrobce špičkové autokosmetiky s dlouholetou tradicí. Auto Finesse jako jediný producent značkové autokosmetiky nabízí krom vyjímečných produktů i určitý životní styl, který je čím dál bližší miliónům uživatelů po celém světě. V nabídce naleznete kompletní péči od A do Z. Tedy autošampony, detailery, čističe a impregnace takřka na jakýkoliv povrch jak v interiéru, tak exteriéru. V neposlední řadě nesmíme zapomenou na keramické ochrany, které vynikají svou snadností aplikace, kterou zvládne takřka každý z nás. Vhodné nejen pro detailing profesionály, ale i pro širokou veřejnost. Luxusní poměr cena/efektivita, který nelze jinak než doporučit!


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00