Autobrite Wheel Cleaning Kit AB-wheelkit

Autobrite Wheel Cleaning Kit

  • Porsche
  • Autobrite Wheel Cleaning Kit

Výrobce:Autobrite

Kód:AB-wheelkit

V nabídce od:12.04.2019

Dostupnost produktuNa objednávku

Cena s DPH:2 246

Cena bez DPH:1 856

Autobrite Clean, Seal & Dress Kit
Kola dělají auto a pro čistá kola to platí obzvlášť! Kola jsou nejvíce exponovanou částí vozu vůči nečistotám, brzdovému prachu a poletavé rzi a proto si zaslouží extra péči. S kitem Clean, Seal & Dress dostanete do rukou kompletní set pro kompletní údržbu kol a penumatik od jejich očisty až po konzervaci a impregnaci. Kit obsahuje šetrné, ale silné čističe Citrus Wash a Very Cherry, dekontaminační přípravky Purple Rain V3 a Just The Tonic, impregnaci na gumy Tyre Gloss a selant na kola Hellshine Whe'elzebub. To vše doplněné o vhodné aplikátory a utěrky.

Citrus Wash
Citrus Wash je velmi silný, ale přesto šetrný, univerzální čistič vhodný jako první krok při mytí vozu, který okamžitě po aplikaci začne rozpouštět i jinak hůře odstranitelné nečistoty. Jedná se nekompromisní mix čisticích složek a citrusového oleje, který odstraní silniční nečistoty, zbytky hmyzu, plísně a jiné ze všech povrchů včetně lakovaných dílů karoserie, plastů, gumy i skla.
Citrus Wash je vhodné použít ještě před aktivní pěnou, případně šamponem, a aplikovat jej na místa vystavená těm nejtvrdším nečistotám jako přední nárazník, maska, podběhy kol, prahy, motorový prostor a další.
Citrus Wash je nejuniverzálnější čistič na trhu, který si při vhodném zředění poradí s čímkoliv.

Very Cherry
Very Cherry je profesionální alkalický čistič kol s obsahem silných odmašťovačů a čistících přísad. Jde o velmi efektivní přípravek pro hluboké čištění s pěnovými činidly, díky kterým se přípravek na povrchu kola udrží déle a dokonale rozloží i hůře odstranitelné nečistoty, brzdový prach a další. Very Cherry Non Acid je perfektní především pro moderní lakovaná kola.
Very Cherry je velmi silný přípravek, se kterým je čištění kol hračka a ve většině případů stačí jednoduše aplikovat a opláchnout tlakovou vodou. V extrémních případech, kdy je znečištění těžce odstranitelné je možné nechat přípravek působit po dobu několika minut, zapracovat jej pomocí detailingového štětce a kartáče a poté opláchnout tlakovou vodou.
Very Cherry Non Acid není vhodný pro kola bez povrchové úpravy (chrom, leštěná hliníková kola). Jestliže si nejste jisti povrchovou úpravou vašich kol, doporučujeme přípravek vyzkoušet na nenápadné části kola. I přes silné složení je Very Cherry Non Acid stejně jako všechny ostatní produkty Autobrite biologicky odbouratelný a bezpečný pro životní prostředí.

Purple Rain V3
Oblíbený Purple Rain přichází nově v gelové formě, díky které se na povrchu udrží déle a maximalizuje tak účinek!
Třetí verze oblíbeného čističe Purple Rain s novým pH neutrálním složením pro perfektní dekontaminaci kol a laku od poletavé rzi a brzdového prachu. Nové složení obsahuje inovované prvky a činidla, díky kterým reaguje přípravek rychleji a zároveň ničí i hůře odstranitelné nečistoty. Purple Rain je schopný odstranit silné nánosy, se kterými si běžně poradí pouze hrubý clay.
Vzhledem ke gelové formě je nově dodáván s odolnějším rozstřikovačem s možností nastavení typu rozstřiku.

Just The Tonic
Just The Tonic je excelentní, rychle působící, přípravek založený na rozpouštědlech, který odstraňuje i těžko odstranitelné zbytky asfaltu. Složení přípravku je vhodné také pro odstranění zbytků lepidel po samolepkách, olejových skrvn z koberců a dokonce i žvýkaček.
Vzhledem k rychlosti a síle, se kterou Just The Tonic rozpouští zbytky asfaltu, se téměř eliminuje potřeba jakéhokoliv drhnutí či seškrabování z čištěného povrchu a tím pádem jde o efektivní, ale přesto šetrnou metodu vůči laku. Žádné zbytečné škrábance ani vrypy.
Just The Tonic funguje na všech moderních lakovaných barvách, lakovaných hliníkových kolech, ocelových kolech, skle, chromu, odolných plastech či gumě. Vzhledem k tomu, že se stále jedná o přípravek založený na rozpouštědlech, je nutné brát v potaz případnou nekompatibilitu například s méně kvalitním lakem, jednofázovou barvou nebo staršími laky na veteránech. V případě, že budete na takovém povrchu Just The Tonic používat, důrazně jej doporučujeme předem vyzkoušet na méně viditelné části. Jestliže nedojde k odbarvení, zmatnění laku nebo zpuchření, máte zelenou a můžete pokračovat na zbytku vozu.

Tyre Gloss
Tyre Gloss je jedním z prvních produktů značky Autobrite a stále jde o jeden z nejoblíbenějších mezi nadšenci i profesionálními detailery. Tyre Gloss je impregnace gum poskytující gumám nevšední lesk a voděodolnost. Jednotlivé aplikace je možné vrstvit a docílit tak požadované úrovně lesku. Hustší konzistence přípravku zabraňuje stékání a minimalizuje riziko, že se při jízdě dostane na ostatní části vozu. Tyre Gloss má skvělé hydrofobní vlastnosti, díky kterým na gumách nezůstávají nečistoty z provozu a zároveň vydrží velmi dlouhou dobu i při častém mytí vozu. Jako třešnička na dortu je úžasné třešňové aroma!

Whe'elzebub
Whe'elzebub z nové prémiové řady Hellshine je sealant na kola schopný odolat nečistotám, vysokým teplotám a všem typům okolních podmínek včetně deště, mrazu, sněhu a dalším. Obsahuje podobné složky jako oblíbený sealant Abyss, díky kterým poskytuje perfektní ochranu s výjimečnými hydrofobními vlasnostmi. Abyss je jedničkou mezi sealanty pro lak a plasty, Whe'elzebub je tím nejlepším pro kola!
Whe'elzebub je vhodný pro všechny typy kol včetně matných finišů, chromu, laku i práškové barvy - ochrání je všechny. Kombinuje vysoký lesk, silnou odolnost a dlouhou trvanlivost a i přes jeho tužší formu je aplikace velmi jednoduchá a finální doleštění hračkou.

Pěnový aplikátor na gumy Tyre Dressing Waffle
Nový pěnový aplikátor s tvarovaných povrchem vhodný pro rovnoměrnou aplikaci impregnací a vosků jako Tyre Gloss, Endurance, Super Sheen, Abysss a další. Vaflová část aplikátoru zajišťuje perfektní rovnoměrnou aplikaci a zamezuje použití přebytku přípravků. Horní tvarované madlo perfektně padne do ruky a celkově zpříjemňuje práci.

Univerzální pěnový aplikátor
Jednoduchý, ale nepostradatelný standardní pěnový aplikátor pro správnou a rovnoměrnou aplikaci vosků, sealantů a dalších přípravků vyžadující pěnový aplikátor. Je tvořen kvalitní odolnou pěnovou strukturou s možností jednoduché údržby v pračce.

Mikrovláknová utěrka
Všestranná mikrovláknová utěrka je základem při jakékoliv údržbě vozu či motocyklu. Mikrovláknové utěrky Autobrite jsou vyráběny z nejkvalitnějších mikrovláknových materiálů (kombinace polyesteru a polyamidu v poměru 70:30) a poskytují maximální šetrnost vůči laku i jiným povrchům. Utěrky takové kvality nemění svůj tvar, neztrácejí své vlastnosti ani po praní v pračce a při správné údržbě vydrží i roky.

Obsah:
1x Autobrite Citrus Wash univerzální čistič 1000ml
1x Autobrite Very Cherry Non Acid čistič kol 500ml
1x Autobrite Purple Rain 3.0 gelový čistič kol 500ml
1x Autobrite Just The Tonic odstraňovač asfaltu a lepidla 500ml
1x Autobrite Tyre Gloss impregnace na gumy 500ml
1x Hellshine Whe'elzebub sealant na kola 25g
1x Autobrite Tyre Dressing Waffle pěnový aplikátor na gumy
1x univerzální pěnový aplikátor
2x Autobrite mikrovláknová utěrka

Návod k použití najdete u jednotlivých produktů.

O výrobci:

Autobrite Direct je firma založená roku 2005 v Anglii profesionálním detailerem Markem Mossem zabývající se výrobou kvalitní autokosmetiky a příslušenství pro detailing. Firma disponuje vlastním vývojovým centrem, kde vyvíjí produkty na míru daným požadavkům a pečlivým testováním je tak schopna dosáhnout těch nejlepších výsledků. Široká nabídka produktů Autobrite Direct obsahuje vše od proslulého rozprašovače aktivní pěny HD Foam Lance přes kvalitní Dual Action leštičky, mikrovláknové utěrky, sušící ručníky až po nespočet autokosmetiky jako aktivní pěny, autošampony, detailery, sealanty, vosky a mnoho dalšího.
Z nabídky Autobrite Direct si vybere každý - jak běžný uživatel, tak profesionální detailer!
Autobrite Direct - because looks is everything.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00