Autobrite Clay hrubý fialový AB-claycoarse

Autobrite Clay hrubý fialový

Výrobce:Autobrite

Kód:AB-claycoarse

V nabídce od:16.10.2018

Dostupnost produktuSkladem více než 5 Ks

Cena s DPH:508

Cena bez DPH:420

?Autobrite Coarse Grade Clay 200g
Hrubý clay pro profesionály i nadšence, kteří požadují efektivní, ale bezpečný způsob, jak zbavit lak zažraných nečistot. Autobrite Coarse Grade Clay byl navržen pro odstranění zbytků hmyzu, ptačího trusu, poletavé rzi, brzdového prachu, asfaltu a dalších obtížně odstranitelných nečistot z laku, skla, plastů, chromu a kol. Clay na sebe bezpečně naváže nečistoty a uzamkne je ve své struktuře, čímž zanechá nejhladší možný povrch připravený pro leštění. Hrubý clay je vhodný na opravdu těžce odstranitelné nečistoty a po jeho použití je nutné počítat se strojním nebo ručním přeleštěním laku!
Dekontaminace clayem je pohotovostním krokem v případě, kdy i po běžném umytí autošamponem a dekontaminaci odstraňovačem asfaltu a poletavé rzi na laku stále zůstanou nečistoty. Zda tomu tak je se dá ověřit jednoduchým testem. Umyjte vůz klasickým způsobem (aktivní pěna, autošampon) a poté dekontaminujte povrch čističem poletavé rzi, případně odstraňovačem asfaltu a zbytků lepidel. Po takto ošetřeném a vysušeném povrchu lehce přejeďte rukou. Jestliže uslyšíte šustění nebo ucítíte malé nerovnosti, jsou na povrchu stále nečistoty a je čas použít clay.

• Bezpečně odstraní zažrané nečistoty z laku a jiných povrchů
• Hrubá struktura pro maximální efektivitu
• Zanechá dokonale hladký povrch

Obsah:
200g

Návod k použití:
• Utrhněte z kostky claye malou část a rozpracujte ji na malou placku o průměru zhruba 5 cm a tloušťce 3-5 mm (zahřátím clay změkne a lépe se tvaruje)
• Aplikujte na část zhruba 50x50 cm detailer Berry Blast sloužící jako lubrikant (doporučujeme aplikovat i na samotný clay)
• Zlehka třete clay o lubrikovanou část vozu zleva doprava a zeshora dolů s malými přesahy (při malé lubrikaci aplikujte znova Berry Blast)
• Část je zbavena nečistot jakmile začne clay klouzat volněji a neuslyšíte již žádné šustění
• Zbytek detaileru setřete mikrovláknovou utěrkou
• Pokračujte na další část vozu
• Průběžně kontrolujte clay. Velmi znečištěný vyhoďte a utrhněte si další díl z kostky

O výrobci:
?

Autobrite Direct je firma založená roku 2005 v Anglii profesionálním detailerem Markem Mossem zabývající se výrobou kvalitní autokosmetiky a příslušenství pro detailing. Firma disponuje vlastním vývojovým centrem, kde vyvíjí produkty na míru daným požadavkům a pečlivým testováním je tak schopna dosáhnout těch nejlepších výsledků. Široká nabídka produktů Autobrite Direct obsahuje vše od proslulého rozprašovače aktivní pěny HD Foam Lance přes kvalitní Dual Action leštičky, mikrovláknové utěrky, sušící ručníky až po nespočet autokosmetiky jako aktivní pěny, autošampony, detailery, sealanty, vosky a mnoho dalšího.
Z nabídky Autobrite Direct si vybere každý - jak běžný uživatel, tak profesionální detailer!
Autobrite Direct - because looks is everything.


 
APR
Inspirace
Workshop
MIlltek
Forge
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00