Jsme největší úpravce koncernových vozu v Čr a Sk

APR Boost hoses 1,8 & 2,0 TSI MQB Škoda Octavia RS, VW Golf 7 R GTI Performance S3 MS100115

APR Boost hoses 1,8 & 2,0 TSI MQB Škoda Octavia RS, VW Golf 7 R GTI Performance S3

Manufacturer:APR

Code:MS100115

Počet kusů na autě:1Ks

Available from:12.10.2018

product AvailabilityNa objednávku

Zboží lze objednat a bude objednáno přímo pro Vás.

Price with VAT:342.80

Price without VAT:283.30

Delivery DPD from 6.40

Delivery DPD from 6.40

Delivery WEDO from 6.40

Delivery WEDO from 6.40

Delivery WEDO from 6.40

Delivery WEDO from 6.40

Delivery DPD Slovakia from 10.90

Delivery DPD Slovakia from 10.90

Delivery DPD Slovensko from 10.90

Delivery DPD Slovensko from 10.90

APR Silikonové tlakové hadice


APR s hrdostí představuje ultimátní tlakové silikonové hadice pro nové motory MQB platformy 1,8 a 2,0 TSI.

APR Tlakové hadice jsou kompletní systém, který se montuje jako přímá náhrada za faktorové gumové hadice, které se nacházejí v tlakovém vedení od turbodmychadla ke škrtící klapce motoru. Tento kit obsahuje v mnoha směrech vylepšené hadice, které jsou navrhnuty pro maximální výkon, životnost a jako pojištění prototi výkon ubírajícím únikům vzduchu z vedení, Jedná se o kompletní kit určený pro všechna seriová turbodmychadla (IS20, IS38...), který je plně kompatibilní se seriovou škrtící klapkou a s jak se seriovým, tak s APR Intercooler kitem.

Krátká fakta:

Přímá náhrada

Kompatibilní s originálním i APR intercoolerem, originální škrtící klapkou a s originálními turbodmychadly, které se nacházejí na motorech 1,8 & 2,0 TSI

APR EZ-Flow design

APR EZ-Flow schodový design zprostředkovává maximum průtoku pro maximální výkon skrze hladké a průměrově stejné přechody mezi hadicemi a pevným vedením. 

Několikavrstvé silikonové hadice

Hadice jsou tlakově testované daleko nad možnosti motoru, hadicový kit zachovává výkon i za nejextrémnějších teplotních a tlakových podmínek. 

Fluorosilikonový vnitřní povrch

Potažení vnitřku hadic vrstvou fluorosilikonu výborně zvyšuje odolnost proti narušení hadice olejem a palivem. 

Clampco T-Bolt sponky

Clampco nahrazují seriové šroubovací sponky. Jsou vyrobené z nerezové oceli s větší stahovací plochou pro lepší utěsnění a zamezení sklouznutí hadice ve spoji s pevným vedením.

Zvýšená kontrola kvality

APR bere pohled na kvalitu vážně. Každá hadice je plně testována před tím, než opustí bránu APR. Zajistí se tak plná kompatibilita a hladké přechody ve spojích.


 

APR Inženýři udělali několik kroků při optimalizaci tlakových hadic, aby minimalizovali možnost úniků tlaku, snížili turbulence uvnitř vedení a zamezili dalším výkon-beroucím neduhům. Čtyř-vrstvý silikon byl použit za účelem dosažení požadované tloušťky hadic a nezbytné pevnosti, aby s rezervou vydržel i ty nejvyšší výkony, kterých lze na tomto motoru dosáhnout. Fluorosilikonová vnitřní vrstva byla přidána, aby se zajistila odolnost vůči oleji a palivu, které se mohou do hadic dostat skrze originální PCV ventil a EVAP systém. Dodávané Clampco T-Bolt sponky zajišťují, aby se hadice udržely navlečené na pevném vedení i při extrémních tlakových výkyvech ve vedení a za extrémních teplot. APR EZ-Flow design spojů umožňuje hladké proudění vzduchu skrz vedení bez nežádoucích turbulencí a bez dalších výkonových ztrát. Výsledkem je hadicový kit, který nahrazuje originální gumové hadice, zajistí udržení výkonu při delší živostnosti a navíc skvěle vypadají.


 
Českobrodská 179
Praha - Běchovice
19011

+420 721 121 000

Po-Čt: 9:00-12:00 a 13:00-17:00
Pá: 9:00-12:00 a 13:00-16:00